monopol ..

nu sitter jag och bloggar och emma o fanny kör monopol. åkte ut så satte mig här, men de två andra gångerna så vann jag, haha :D
men iaf, idag var sista skiddagen. vi åkte hela dan och åt där och fika, såklart jättekul. ramlade i liften oxå. men ångrar lite att jag aldrig åkte svart backe, hah. men skidor är mke roligare än att spela fotboll. våran skidlärare frågade vad som va roligast, och nu så vet jag att skidor är mke roligare !!
ja, vi hade en timmes lektion igår , våran lärare var fett snäll och rolig, det var en han. så nu är man kung! haha...



jag o fanny .. ha !

skidor =D

idag har vi ju åkt massa skidor i backen. var hur kul som helst och vi tog massa bilder oxå. håller på och ladda över de. men iaf, vi filmade oxå när fanny åkte in i mig, lite kul !

men här kommer lite bilder från idag, orkar inte skriva mer :)


sollerön

tjenareeee !

vi kom hit kvart över. så nu håller fanny o emma på att sminka av sig som jag oxå ska göra snart. men på vägen hit åt vi på donken och så åkte vi förbi typ sveriges störsa godisbutik. elr jag venne men engligt mig äre det för det finns så mke godis där !! så vi köpte massa och sen kollade vi på CSI i bilen. sov jätte mke , haha.

men nu har vi bäddat och spelat yatzy, jag kom tvåa (a ! men vi har haft jätte kul och tagit fett mke med bilder på varandra. hihihihi.

i morgon ska vi upp halv 9 och sen åka till skidbacken. för vi ska hyra skidor och det dära. och det är det mest jobbigaste..

men ska tvätta av mig nu, höörs i morgon. pusspåer ♥



aw, har saknat min cindy jäätte mke !!!!!!!!!
dock är det här en gammal bild , hon e inte lika hårig. men pussen !

DALARNA <3

hejsan, idag har jag ju inte vart i skolan, har haft ont i magen och allt. så har inte ätit så mke heller, har knappt nån matlust ! men nu måste jag packa det sista, för om typ två timmar så ska vi dra! wihoo. ska oxå byta om nu, hörs!♥



inge med bilden att göra ..


SUSHI

mamma , emma och jag har precis kommit hem från jober max. de har superbilliga jackor för bara 600 kr. tycker inte det är så mke men köpte iaf en jacka, 2 koftor, underställ med mera !
sen köpte vi sushi hem, vilket är sjukt gott. så har precis käkat det, goooooott ;) men ska snart dra på dans! sjukt roligt, man blir smal av att dansa. det är väldigt bra träning + det är kul !



så ser jackan ut, sjukt snygg på iaf. dock var den en som jag provade som var mke finare men den fanns inte i M utan bara S och L. dåligt va ? men den här är ju inte så dum heller .. !

men hörs i morgon elr efter dansen. ♥

hemma från skolan!

vi fick sluta en halvtimme tidigare på kemin , så ah. slutade fett tidigt idag ju. men har haft ont i magen hela dagen. sjukt jobbigt, asso har värk. ah, ni tjejer vet.. men kom fett långt på syslöjden iaf. var så duktigt och jobbade hela tiden, :D

men nu ska jag ta några kakor och vila. skulle med linda hem men mamma och jag ska ju snart åka och kolla på skidjackor, underställ osv. så ska vila lite tills dess.



<3



aouh that was hot

har tränat emma på massa spanska. hon ska byta till de och det har lix gått två år ?! hon kommer aldrig komma i kapp, men jag är så snäll så jag hjälper lite!



typ naturliga lockar ? dock är det lite blött där. men som ni kke vet plattar jag varje dag, annars är det typ afro ? vilket är snyggt på vissa, men inte på mig ..


glöm inte bort dig själv!

varför är det så svårt ? ingen kan förklara, ingen vet svaret. inte ens de bästa av de bästa. alla val vi gör i livet måste vi tänka på oss själva mest, för det är vi som ska leva med det. var inte så patetiska och osäkra. välj inte era vänner, låt några komma till er och låt det häna spontant ibland! slappna av och gå din egen väg med de bäsa kompisar. sånna som snackar skit om dej är inget att ha ?! säg ifrån och var med de du litar på och är lycklig med.

hellre 1 bästavän som alltid finns för dej och ni litar på varandra än tusen vänner som ibland är shysta och ibland falska. !



<3


spooortlov snart!

hej på er!

dagen idag gick fett fort och det är ju bra för bli snabbare lov! har bara två dagar kvar sen nästa vecka är det sportlov. skjut skönt och det kommer bli så roligt, för på fredag som kommer ska min familj och fanny åka till sollerön och åka skidor. vet inte vilken dag vi ska hem. men kommer bli sjukt kul iaf, och jag får träffa min underbara cindy som är där med farmor just nu.

där fick ni veta lite om mitt sportlov, sen vet jag ju att det kommer mer saker senare på lovet!



jag och emma , haha gaah längtar jätte mke till de backarna och allt. LOVE ♥

welcome ♥

sådär. asso har vart massa strul med det hära. bloggade aldrig igår för var tvugen att väna på massa mejl. ah, iaf så är allt bra nu !

ska snart äta lite middag och sen vid 7 så ska jag på fys träning med laget. förståa gången, ska bli fett kul ju. men iaf , ni får säga vad ni tkr om hedern, provade nya färger än vad jag brukar och så. men kommentera !




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0