my day

hejsan sötisar.

idag har det varit en slapp dag, har inte gjort mke alls. har packat lite t spanien, emma och jag har typ haft kontakt hela dagen, har bombat med frågor, så nu är jag nästan klar. vill dock ha med mig hela garderoben typ, haha men det går ju inte. så det blir lite svårt att välja, men gudars vad jag längtar!

sen kom min bääästa kusin eve, och vi badade o badade, sen åt vi tonfisksallad och badade lite till. vi gjorde en jätte rolig lek, massa skratt. sen kom fannys familj, då cyklad evelina, emma, fanny och jag t tempo och köpte chips, godis och choklad. fast vi hade bara en cykel som var pumpad , så vi bytte på varsin väg, fattar ni? sen satt vi bara och snacka sen drog alla hem, hihi.

 

min nasse !♥
vi har bara varit en gång på hela sommarlovet, vi måste ses !

 


värmeslag!

hejsan där!

inte den bästa dagen idag då. har varit så jääävla varmt, så jag har fått värmeslag. asso man blir helt yr och verkligen dunder trött.

men iaf, fanny och emma har varit här. och vi har badat pool, solat lite, snackat och åkt in t stan för att käka donken. och där vare en tjej som typ ville starta bråk med oss, palla. hon kom typ fram till fanny och bah vrf stirrar du på min kompis? som inte ens var sant.. fanny bah ne, och hon bah jo. hon hållde lix på aslänge. sen börjadde vi bara garva, hah :D men jag var typ fett tråkig och bitchig på stan för jag var helt yr och allt, och fett hungrig, och då blir jag tjurig, hehe... så hoppade över träningen, för det är farligt att träna då, pappa sa det.

men nu ska jag sova! i morgon ska jag skriva packlista, åker t spanien på fredag med EMMA ;D
går fortfarande inte att ladda upp bilder, skit.. puss! ♥

badat

tjenare!

idag vaknade man tolv, halv ett. älskar att ligga och dra mig på mornarna! men iaf, sen gick man upp och började blåsa upp en jätte rolig badleksak som vi fick av kusinerna och moster i födelsedagspresent! sen kom fanny, fia och elin. så vi hoppade i poolen och lekte med den, sen spelade vi lite vollyboll. vi badade i flera timmar typ, nice. sen fixade vi oss och stack och åt på kebaben, alla tog pommes tallrik. sen gick vi hem igen! det var min dag. nu har jag badat med syster oxå.

 

så ser leksaken ut! men man kan ligga i den oxå, då vänder man bara på den. hur skön! aja, puss !♥


sollerön! :D

hejsan! :D

har som sagt varit i sollerön, åkte hem idag. älskar det stället t tusen! händer alltid så roliga grejer där. som igår kväll när eve, rasmus, emma och jag satte nere vid stranden, klockan var typ 12 på natten, och vi spelade spel. så kommer kke åtta killar (räknade inte) som var 15-16 eller nåt fram t oss. och man såg att de var fulla, för de vinglade och skrek ni vet, haha. en av de kom fram t oss och satte sig på bänken och bah har ni dricka? sen gick vi och han bah varför går ni? så sprang han efter, såg fett kul ut. sen gick han med oss hem, och de andra oxå fast de gick längre bak. sen frågade han vart vi va ifrån. han bah äre här ni bor eller? så gick han in t några som campade typ, sen gick han in på vår tomt efter oss där föräldrarna satt och de bah gå härifrån! haha, asso det var fett kul :D sen mötte vi ett annat gäng oxå, och han som gick med oss bah ska vi slå ner de? eve bah gör det, hahahahahaha.

men sen har eve och jag badat, två gånger! var jätte skönt men kallt... i havet då. sen har vi gjort massa andra roliga grejer. juste vi har spelat tennis! det är så jävla kul :D asso jag svär, jag äger på det, haha nej men typ. hade lix aldrig spelat förr. hhihi, idag har jag träningsvärk i handleden, men det går väl över snart. nej, nu ska jag packa upp och sånt , höres!

nej måste bara skriva en till sak, som jag vill minnas när jag blir äldre. ni måste lix inte läsa. men på midsommarafton så var det typ ett litet tält och några som sjöng. och evelina, emma och jag gick ut på bryggan. då kommer en kille i eves ålder typ och börjar snacka as mke, han bah det vore förjävligt o ramla i asso, och så sa han mke mer! började garva tillslut. sen gick vi in igen, och han kollade på evelina hela tiden, utan att överdriva. så vi började kalla han eves kille, haha :D det var fett kul!

men nu har jag skrivt mke , typ ingen kmr orka läsa. men iaf, pusspåer, hoppas eran midsommar ägde ! :D haha :D ♥

går inte att lägga upp bilder nu ;( så får göra det senare.

my birthday

godmorgon ! :D

idag fyller jag år, grattis till mig (a)

sitter iaf i stugan nu, har fått massa presenter oxå och pengar, så vi ska in till mora nu och shoppa. hoppas verkligen att jag hittar nåt.

men ni får ha det så bra! pussarrr ♥



bild från stan i tisdags!
emma, jag, emma, natali, fanny och linda!


I ♥ sovmorgon

tjenare!

idag har jag varit på stan med underbara tjejer! natali, linda, fanny, emma och emma. vi var där ett tag och gick runt lite, åt nancys. sen drog vi hem t mig och tonade emmaws hår, har massa bilder från idag men måste bara få de sen lägger jag självklart upp de.

nu har jag precis kommit hem från träning! shiiet, vi fick springa fett mke, men ska börja packa lite nu. för i morgon på kvällen kl 9 åker vi till sollerön, kommer hem på söndag. men vi ska fira midsommar där och vet ni ..??? på torsdag fyller jag år, wii :D

godnatt ♥

 

gammal bild.


a smile on your face can make your day

hellu :))

snabb bloggning på g! igår var jag hemma, hade fotbad och lite sånt myys. plus badade i poolen! hände inte så mke igår. idag har jag varit hos mina kusiner. firat evelina och jag fick present från mormor och morfar, eftersom jag fyller år på torsdag. fick 700 kr, tack så mke :D men vi åt tårta, liiika kul som vanligt där.

 

i fredags. @emma.

puss !♥


våra brister gör oss till människor

tjaaa!

nu sitter jag hemma, och är fett trött. har sovit typ i en timme, haha. men ska snart äta middag, men först måste jag gå upp och mata gulliga torres, fannys kanin. eftersom hon och fia är i turkiet, saknar de! men tänkte bara uppdatera er lite. puss ♥

sommarlov :D

hejsan!

idag vaknade man upp hos emma. igår vare ju skolavslutning, var inte så kul. högtalarna var dåliga, så vi hörde inte så bra. men sen var vi lite i klassrummet och åt glass och sånt. sen slutade vi! sommarlov :D wiiiieh. sen gick jag hem och bytte om, sen kom amargi och ida, då tog vi bussen t willys och köpte chips och dricka. sen gick vi hem till emma, där linda oxå var. vi kollade på film och myyyste! sen åkte amargi hem, sen drog linda oxå efter ett tag.

Då fixade ida, emma, emma och jag oss sen åkte vi in till stan, i högklackat. det var fett svårt och gå i de, hehe. men det var lite kul det. på bussen träffade vi oxå ludde så han var med på stan ett litet tag. men sen tog vi bussen hem igen. sen åkte ida hem.

då så åt emma, emma och jag makaroner med smör sen fick vi skjuts till killarnas träning, för vi skulle kolla. först skulle vi vänta, men det var så kallt så vi drog hem igen, hade shorts faktiskt. haha, det var fett läskigt att gå över bron, hah. sen var vi lite i lekparken och så kom viktor och marco. vi körde burken och typ snackade lite bara, sen cyklade de hem, haha.

sen gick vi typ in och fixade oss och la oss. men vi vart hungriga så då gick vi ner och tog bullar och ostbågar, mums. sen somnade vi vid 1 eller nåt. idag blire nog bara att slappa , jag venne. vi ska iaf gå till willys nu och köpa godis. syns ! <3



TENERIFFA <3


bilder från igår.



ida, sandra & fredrika på museumet (stv)



stan!



ignoneraaaa mitt face, ser jätte stort ut ;( karin & jag! haha..



cola och jordgubbar :*

inte  så mke bilder meeeeen whatever. nu har jag precis duschat, det är skolavslutning i morgon. äntligen sommarlov ! fan vad jag ska göra saker då. hih.

alla bilder är btw från emmas mobil!

wednesday today.

hej! har inte orkat blogga eller haft tid. men ska berätta lite kort om måndag, tisdag och idag. det här blir ett inlägg som bara typ hälften av alla orkar läsa. men jaja..

måndags, började halv elva, hade en so lektion sen städade vi ur skåp o sånt, hade möte med serveringsgruppen som skulle servera 9:orna idag! sen slutade jag, då gick linda, amargi och jag till stranden. ingen av oss hade bikini , men hade shorts eller linda hade jeans. vi hade kakor o festis :D först försökte de bära i mig i vattnet , haha men sen vare jag och amargi mot linda. men ah, sen doppade jag o amargi oss för att se gå och krama linda, haha. sen kom linda i vattnet oxå. den dagen var mitt första dopp iaf ! haha, sen gick linda o jag hem till mig, vi gjorde pannkakor , det var meeega gott. sen åkte hon hem, då åkte mamma , emma och jag ner på stan. jag köpte skolavslutningsklänning, den är svart! kommer lägga upp bild i morgon. åt oxå pommes då, sen åkte hem och sånt.

tisdags, började 9. då tog vi bussen t hamn och åkte tåg till stockholm. vi hade mentorsdag, först fick vi gå runt i 1 och en halv timme, sen skulle vi gå på medelhavsmuseeumet. men det var jätte roligt där! var mest med karin, amargi, fredrika, emmaw, ida, linda och sandra. kke glömde nån? säg till då, yee. medelhavsmuseeumet var tråkigt, det var bara massa statyer och mumier, men ah. sen tog vi tåget till stan, amargi, linda, ida, emmaw, sandra, karin och jag. vi köpte mjukglass och satt vi maren, sen var det några bilar som krockade och det vart värsta folkmassan där, så vi gick dit oxå. sen gick alla och då var det karin, emmaw och jag. vi köpte jordgubbar och satte oss vid maren ungefär. då kommer en fullegubbe som rökte och var helt vinglig, först gick han förbi oss och bah "vilket jävla samhälle vi bor i.." haha, sen kom han igen, då stod emma upp så hon gick då, men han kom till karin o mig o började snacka om att han var raggare och massa skit, hha. han försökte oxå typ ta karins jordgubbe, han var jääätte läskig, jag skakade fan. sen gick han och då började karin o jag garva, då kom han tbx och vi bah shiiiiiiiiit. men jjaaaaa, det var väl det som hände , haha. sen skjutsade mamma hem karin och så.

idaaaaaag, 9:orna hade femkamp mot lärarna som man var tvungen o kolla på, niorna vann! sen när det var slut plockade amanda, linda , jag o cornelia blommor till lunchen. vi skulle ju servera de och sånt, det var ganska kul. vi fick tårta o bufé men mest stod vi bara där, hha. sen gick jag hem o nu sitter jag här och skriver.

 

nyss! puss påer ♥♥


match

hej på er!

har spelat match, mot ik tun. riktigt omogna spelare och tränarna ska vi inte prataaaaa om. shiet asso! i vårat lag fick två spelare gult kort, och tränarna i ik tun applåderade då? idioter! men iaf, första halvleken ledde vi med 3-0. rikrigt surt att i andra halvlek gjorde de fyra mål. så det vart 4-3 till de. vilket de inte förtjänade!

ah, men iaf nu är jag hemma och har ätit lunch. pappa håller på med min mobil, man kan inte smsa eller ringa mig och jag kan inte smsa eller ringa nån, fett irreterande, får nästan ångest för måste skicka ett viktigt sms, och så går det inte!! åh.

hehe, ni kanske märker att jag inte är såååå glad just nu, bloggar senare ! ;)

 

cindy bebiii !

 


sommarbilder från förra året!

 

 

 

 

 

 

blek ;o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

många va? hope u like it :D
nu ska jag ta o hoppa i säng, är faktiskt jäätte trööött, man blir det av solen!

GODNATT !♥

 


sunny day!

tja babes !

idag har det varit as hett! lööve it :D har varit i skolan idag, på svenskan så kollade vi klart på i taket lyser stjärnorna. ni vet när mamman dör i bröstcancer. och alla nästan alla tjejer började böla då, haha. det var faktiskt sorligt! men grät inte för filmen typ, eller jo lite men liksom när jag ser andra gråta så börjar jag gråta själv. haha, känner ni igen er? sen hade vi idrott , i kanske en halvtimme. sen slutade vi, då gick fredrika, jag och karin hem till mig. fanny, sofia och emmaw var här då, och alla vi hoppade i poolen. men karin får inte bada, för hon har tagit navelpiercing, you know. så jäääkla avundsjuk på henne, vill oxå ha navelpiercing! sen efter ett tag gick vi upp ur poolen, då gick emma, fredrika, jag och fia hem t fia och stekte potatisbollar och kokade spagetthi. fanny gick hem. men fredrika hann aldrig äta, stackarn för hon hade tennis match. så då åt fia, emma och jag upp allt, hihi. vi var inne på facebook och facerapade varandra och sånt, haha det var fett kul. sen gick vi hem igen, emma och jag.

då la vi oss och pressa, jag ska fan bli en pepparkaka :D haha, sen stack emma o pappa och handlade tacos!  då gick jag ut med hunden, sen när jag kom hem kom morfar med sally, som vi ska vara hundvakt t, idag tills på söndag. hon e så sööööööt och så liten !! <3

 

gammal bild, haha pressa ! :D
nej nu ska jag hjälpa till att skära grönsaker sen blire nog ett dopp i poolen igen, är fett varm. pusspåer sötnosar ♥


hemma hos fia

sitter hemma hos fia med emma nu. och vi äter spagetthi o potatisbollar!


give me everything

ååh, nu har jag legat o kollat på lite mera jersey shore avsnitt, gryymt bra! sen har jag och emma badat, vi gjorde olika baner sen den som gör banan på bästa tiden vinner. jag vann första o emma andra, till er som bryr er! haha ;) sen har jag ätit jätte god mat, typ fransk potatis och rökt makrill, från linas matkasse dårrå. nu är det bara äckliga maträtter kvar, hehe!

men criminal minds om 5 min! och till det blire jordgubbar, mums :D

 

en liten gullig bild på mig, gammal!
pussarrrrr ♥


bada poool

jump in the waaaaaaaaaather !! :D

jersey shore

hejsan!

har varit i skolan idag, hände inte så mke. åt pommes t lunch, gott som vanligt! sen efter skolan gick jag hem och då laddade jag ner jersey shore avsnitt, säsong 1. ska börja titta på avsnitt 3 nu, har redan kollat på 2. sen händer det inte så mke mer! det här är min blogg och mina regler! puss alla sööööta!

 

dagens outfit, älska vädret btw ! :D

 


godnatt ♥

har kollat på of the map m mamma och skiiiiiten , hehe. (idag har jag bara lust att kalla emma för det, okej?) det är fett bra, det var säsongsfinalen idag, tror jag? ah, iaf. ska till skolan i morgon, så måste sova nu. behöver minst 8-9 timmar sömn för att fungera, men får typ 6-7. yeye, godnatt på er och glöm inte o skänk en tanke till min kanin polly i himlen oxå! lööve u! ♥


mke i ett inlägg!

yes, nu har jag varit o kollat tapeter m mamma och en skiiiiiitunge!! asso måste du förstöra allt? ah, tydligen. men iaf, det fanns inga snygga tapeter där typ? var först på den dära affären i södra bredvid willys o sen på k-rauta, då hade vi kört hem skiten iaf så då vare bara jag o mamma där. men hittade ingen som jag verkligen verkligen tyckte var snygg. jag vill ha svart, vitt o rosa. och typ lite begie? sen grått oxå.. haha, det här bli svårt! men men, ska hitta den perfekta :D

sen när vi kom hem åt vi mat, köttbullar o potatis. från linas matkasse, det var meeeeeeeegagott. åt fett mke , haha. sen efter hoppa jag i poolen m emma (skiten), hha det var roligt. jag vet att jag är sjuk o förkyld och borde inte bada. men var bara i 10-15 min så yeah. men det är jätte varmt , 27 grader! :D

OOOh, polly min kära kanin! som oxå är min mosters o kusinernas kanin avled idag. polly hade typ cancer, eller vi vet inte vad men hennes kind hade typ svullnat upp fett mke, hon såg jätte konstig ut (men ändå sööt). och hon hade tappat päls precis vid kinden, sen hade hon nåt sår.. ah, jag ville inte kolla. mamma o pappa tyckte det var jätte äckligt iaf. men asso det var inge ytligt sår, utan det kom innefrån. hon var sjuk, o polly var 7 år gammal <3 VILA I FRID ÄLSKADE POLLY!

 

polly i vintras <3
hoppas du mår bra i himlen bebu <3



mer outfits?

Tycker ni att jag ska börja lägga upp outfits? har aldrig gjort det på den här bloggen, bara på mina förra. men jag ska nog börja med det, inte för att de är så speciella men det blir kul när man är äldre och så kollar man vad man hade för kläder när man var yngre. haha, bara jag som tänker så eller ?! ah, iaf. lite senare, när mamma slutat jobbet, vid klockan 5 nångång så ska vi åka o kolla på tapeter till mitt rum. ska göra om hela rummet! kommer bli jätte kul, för jag vet exakt hur jag vill ha det. ska inte ha nån tapet, tror jag! men kke hittar nån snygg idag ju, så vi får se. hmmm..

 

gammal bild! åh, hade löshår där. vetni.. vad jag vill ha? extiones, eller va fan det heter. ni vet löshår fast m inga clips som man lix syr dit o har i några månader. och på somrarna när man badar o inte plattar så mke blir ju mitt hår såhära krulligt o kort typ. så då vill jag verkligen ha det! tänk va nice o vakna upp med långt o fint hår, haha. men mer om det nån annan gång! pusssssssssar <3

 


sjuuk

godmorgon !

eller nej, först gick jag upp o skulle gå t skolan och allt. men som sagt hostar jag asmke, täppt och har ont i huvudet. skulle aldrig palla vara i skolan så stannade hemma. plus att jag skulle stööööööra as mke när vi kollar på film på son o spanskan för hostan, haha. så nu ligger jag i min säng och bloggar, rätt skönt. och nyss åt jag värsta goda lunchen från linas matkasse! hihi. annars har jag bara legat i sängen o läst massa olika bloggar!

men nu ska jag nog ta o ladda ner en bra film, hörs senare då.

 

min bebiis, som jag ska gå ut med nu. åh jobbigt :p




straaaanden!

tjaaaaa :D

idag i skolan kollade vi på tre filmer, på so, engelska o spanska. skönt ju, sen på matten hade vi bara kke 5 minuters snack m läraren sen fick man sluta. och vet ni att jag ligger på g-nivå. asso vi har ju inte betyg än, men min lärare tycker jag har vg-kvalitet och tedens till mvg, i åttan alltså. så det är ju bra! ska kääämpa. efter det gick karin, emma, linda, ida, amanda, sofia o jag till kiosken och köpte kakor, chips, dricka osv. sen gick vi ner t kiosken och då var cornelia oxå där! ida hade gått hem, för hon va sjuk.. men vi solade och sånt, var där i 2 timmar elr nåt. sen gick jag barfota hem m amanda, och nu sitter jag vid min data.

ikväll äre träning men får inte gå eftersom jag e förkyld.

 

colan, amanda & linda utanför tempo.

 

 

jag :p

 

 

kassen m allt gotttiiiiii i! karin o jag som bär, starka tjejer ;))

 

 

jag o linda, suddig bild.

 

 

jag, linda och sofia!

 

 

sofia, emma, linda och amanda. haha :)

 

 

cornelia, emma och amanda :D

 

 

samma tjejor!

 

 

emma :D

 

 

amanda!

 

 

karins lilla hand, skooojja :D

 

 

liinda :D

 

 

mupparna sofia och linda !:D

 

 

amanda, jag o emma.

 

 

fia :D

 

lite bilder från idag, höööörs senare! ♥

 


 

 


bloggning!

 

hha, bjuder på en bild från dansuppvisningen!
idag har vi haft match mot ik tun. vart oavgjort, 1-1. det var rätt jobbigt i värmen men vi kämpade på bra! jag har gått o blivit förkyld. min näsa rinner hela tiden, och ah. jättejobbigt!

i fredags var jag på grönan m bästa tjejorna! det var meega roligt. och vi ska såklart åka nån mer gång! dock var det jävligt varmt asso och vi fick gå några tusen kilometer t grönan oxå, eftersom först skulle vi ta buss men det blev färjan, men det var för lång kö, och blablabla. men det var jätte kul när vi väl kom fram :D

lördags, söndags har jag vart med mina kusiner och badat i poolen en massa och solat. grymt skönt !!

nu ska jag soova, skola i morgon och börjar kvart i 8. boooring..

pussar ♥

 


älskar er tjejer !

 


RSS 2.0