bilder från kryssningen!





shopping gata ;)







hah! fanny och jag som bytt ansikten, så rolig :D











tjejooor !



fanny!



jag!









bilderna är från emma!
puss och goooodnatt ♥


KRYSSNING

hejsaaan !
har inte bloggat på aslänge men var på allsång i tisdags, det var kul det!
men iaf, i onsdags åkte vi på kryssning m fanny oxå, kom hem vid halv 1 idag. det var iaf jätte roligt! första dagen kom vi ju dit, då satt vi ute på däck ett tag , sen gick fanny, emma och jag t poolerna. men det fick en diss för det var bara tre små jaccutsi som car fulla och ah... sen blev vi fotograferade två gånger, men vi köpte aldrig korten ;( men iaf, vi spelade på spelaotmater , minst 500 kr gick åt på det... haha! sen åt vi på bufé. sen var det en show och den var jätte bra, och vi fick alkoholfria drinkar och massa lysrör, sen gick vi och la oss i hytterna.

och andra dagen var vi i helsingfors. det spöööregnade hela dagen!! satt det blev inte så mke shopping som man hade hoppats på , men jag köpte ett linne från monki. sen gick vi några omvägar men sen t salahallen elr vad det hette xd och där åt vi mat, tog en kycklingsallad som var asäcklig... men sen gick vi tbx t båten igen. då spelade emma , fanny och jag playstation i ett rum med massa killar, haha!

sen hände det mke mera roligheter såklart! det är så kul att springa runt på en båt och så, haha.

hilmen och vattnet var underbart på kvällen!
emma och fanny på bild.



EMMA



emma & jag.



spela!! jag & emma.



igen!



showen!



DRINK!!



TAGGA I HYTTEN :D



EHEHE me!



emma, jag och fanny ♥

igen!

kmr fler bilder ! pusss !

 


stranden

hejsaaan !

linda har sovit här så idag ska vi t stranden med fanny oxå. mys! men igår somande vi vid 2 , därför är vi lite sega idag, men hörs senare ! :D ♥

norge

godmorgon ! :D

gick upp nyss , hehe. kom hem från norge i måndags, det var mega roligt där. vi bodde i en jätte fin lägenhet hos några kompisar t mamma och pappa. asnice! sen hade de en egen brygga så vi badade där. sen tog det kke en kvart att gå t en shopping center, där köpte jag iaf en bikini , kofta och ett par byxor. sen var ju oxå mina kusiner där fast de bodde hos några andra, men på kvällarna så var vi med varandra. och vi körde kubb mot några norska killar, och en fick seriöst damp för han råkade ta ner kungen, hahahha. sen var vi oxå på tivioli, men det regnade hela dagen!! det var som om vi hade badat när vi åkte hem, annars var det sjukt roligt. emma, rasmus, eve och jag åkte spin spider, asso den var helt sjukt äcklig. man satt jätte många runt den och den åkte upp i himlen och allt. scary.. sen åkte vi en vattenbergodalbana, och det var ingen kö så vi satt kvar i vagnen och åkte den ca 6 gånger! haha, det var så kul. sen på kvällarna körde oxå alla vi playstation med ida oxå, hon var 11 år och bodde där emma och jag var. haha, det var ett jätte roligt spel och vi skrattade as mke :D

igår gjorde jag inge, gjorde pannkakor m emma t brunch och sen så var vi ensamma t 12 så vi kollade på film och gjorde tacos oxå.

idag vet jag inte vad jag ska göra faktist, får se vad jag hittar på! pussss ♥



e på mammas data, så ni får en bild på cindy!


the best thing i never had

japp, nu har jag packat klart, duschat och allt, cindy har åkt t hundvakten gunnel och jocke och deras hund figo! så nu ska vi åka snart, kommer bli jätte kul. ska på tivoli och allt , vi ska bo hos några kompisar t mamma och pappa.

 

inge smink på bilden!
puss , ses på måndag elr tisdag ! ♥


norge

hejsan !

nu har jag tittat på jersey shore och ska börja packa lite. åker t norge om två timmar typ med bil, älskar att åka bil. man kan lyssna på musik och sova, plus att man alltid får godis oxå. men nu ska jag ta en dusch sen börja packa.

 

just nu, nu ska jag äta pommes och korv! seee yah ♥


Be strong now, beacuse things will get better. It may be stormy now, but it can't rain forever ♥

damn, sverige förlorade mot japan..

nu har jag suttit och tittat på 3-4 avsnitt av jersey shore, och inte gjort så mke mer. haha, tänkte bara uppdatera lite innan jag lägger mig vilket jag kmr göra snart, är fett trött. puss :*

 

dålig bild men whatever! godnatt sweetisar ♥

 


ny tröja

hej där! :D

idag har man varit i skärholmen m pappa och emma , vi åkte dit för att köpa badminton nät och sånt och det gjorde vi. plus att jag köpte en magtröja från bikbok oxå, yes. sen åkte vi hem igen och pappa stack och golfa, nu ska jag nog kolla på jersey shore och äta kokosbollar! ehehehe, men har inte så mke annat att göra. jersey shore är så jävla bra! ibland, men ses !

 

tröjan, plus att man ser lite av min henna tatuering! visar bättre bild nån annan gång , puss :*

 


poolen trasig "/

just nu kollar jag på jersey shore på datan, och äter piggelin. har oxå fått donken idag av pappa, plus att jag fick ett till glas ni vet :D

filtret har gått sönder t poolen, så nu kan man inte bada. fett tråkigt! ...

 

 

 

mitt hjärta ♥
om två dagar kmr jag inte se henne på fem dar för ska t norge på torsdag, hehe.

 

 


espania ♥

nu ska jag berätta hur bra spanien vaaaaaa ;D

jag har lix skrivit upp alla dagar på mobilen, för att komma ihåg. smart vaaa? men ah, det här blir iaf ett långt inlägg, eheh.

fredag, den dagen vi kom fram, klockan var typ 1 så vi la oss på en gång.

lördag, gick ner t poolen, och på siestan sov vi. det är ju mellan 3-5 och då är allt stängt, sen åt vi pommes oxå. sen vart det poolen igen och sen åt vi middag hemma och kollade på en film into the blue, grymt bra!

söndag, då gick vi upp tidigt och åkte iväg på en marknad, det var kul, emma och jag gick själva och jag köpte en lv väska, skor, ring och fotlänk. sen när vi kom hem hoppade vi i poolen. då vare några killar som oxå va i poolen och kastade barn jätte nära oss så det skvätte, hehe jag bah skrek till, sen började de vinka att vi skulle komma till de och skrika på oss, men vi sket i de då. sen gick vi t china och drack cola, sen tbx och då satt killarna där och började skrika när vi kom, men vi bara gick. sen på kvällen var vi ute och spelade fotboll, emma och jag. då vare en familj som satt på en bar nära och de hade en liten kille som var med och spelade med oss, han var typ 3 elr 4, och hans storebrorsor sköt bara iväg bollen, de var ju fett omogna. sen när vi skulle gå blev den där lilla killen ledsen, han ville typ ha bollen. sen spelade vi yatzy med ove och ansi, sen la vi oss.

måndag, vi gick t stranden, det var fett varmt då. emma och jag hade citron i håret så det skulle blekas, men vi märkte typ inget. men vi badade och solade jätte mke, nice! sen gick vi till irish pub hette det och åt glass, men emma och jag var så trötta så vi gick hem efter ett tag och vilade på siestan sen stack vi ner t poolen, då hade de dära killarna tävling, först ville de ha våran uppmärksamhet , så när vi kollade så dök de ner i vattnet och hade tävling m varandra, det var så jäävla kul! sen satte de sig på kanten och började prata m oss, de kunde inte engelska så det var lite svårt men ah.. sen gick vi upp t lägenheten och duschade, sen gick vi till china mandarin resturangen och åt, vi fick vänta över en timme på maten. sen var emma och jag ute och spelade fotboll, då kom en av killarna och några tjejer och frågade vad vi hette och sånt, sen om vi ville spela kort med de, men de kunde knappt engelska så det skulle bli lite svåårt, men vi sa nån annan gång för vi skulle upp och sova, hehe.

tisdag, jag vaknade halv 12, ehehe, sen gick emma och jag ner t poolen och solade, sen på siestan låg jag och lyssnade på musik och sjöng med , då filmade emma , skitunge , hahahahaha. sen åkte vi t habaneras, shoppingcenter. emma och jag köpte linne och shorts från bershka, vi såg världens sötaste lilla hund där inne oxå, så söt! sen var vi inne på carrefour, där köpte emma en barca boll med deras atougrafer på, cooooolt. nä men sen åt vi middag. sen gick emma och jag ut och spelade fotboll som vanligt, men då vare inga ute typ förrutom den där familjen med lilla killen och de omogna storebroserna, men nu vare lilla killen som var omogen. han kom fram och sparakde mig, det var fett pinsamt , men vi bah skrattade. han ville typ fortfarande ha bollen elr nåt, hahaha. men det var inga ute så vi gick upp och kollade på film, spy kids och sen somnade vi.

onsdag, vi åt fransk frukost, baugette, crossiant (stv) och vattenmelon, kke inte så franskt då men det tyckte vi i alla fall. sen badade vi i poolen, då var killarna där och kollade hela tiden, sen när vi gick började de skrika på oss, hah. lunchen vart pizza, så damn goda! sen poolen igen, sen gick vi in på internet café. sen tog vi bussen in t stan, då åt vi ute men det var inte så gott , aldrig mer kyckling :p sen gjorde emma och jag henna tatuering, den var asfin men den höll fan inte länge asso. sen gick vi in på tivolit , och åkte tre grejer, askul hahaha, men emma vart illamående , sen åkte vi hem och tog en alkoholfri drink , den var mega god, sen sova.

torsdag, vi gick ner t poolen, sen sov vi på siestan och kollade klart på spy kids filmen, sen gick vi ner t poolen igen. då var killarna där med några fler och de hade dyktävlingar m varandra, de ställde sig bredvid oss precis, haha det var så kul för de kollade på oss innan och efter, sen gick vi och då var lilla killen där och slog emma, haha! sen körde emma och jag tecknet mot anders och ansi, det var så kul för vi vann överlägset kan man säga, hahah :D sen gick emma och jag ut som vanligt och spelade fotboll, men då kom en gubbe och sa att vi inte fick spela där på spanska, så det var tråkigt ute så vi gick upp igen. då pratade jag m mamma lite och sen åt vi middag.

fredag, vi var på marknad, den stoora och det var trångt och varmt så vi var inte där länge alls. då köpte jag iaf ett namnhalsband och en fotlänk. sen gick vi förbi en skobutik på vägen hem och då köpte jag ett par rosa flipflops för 20 kr, fett billigt, yey! sen GICK vi hem, det var jobbigt men ändå inte såå jobbigt, sen hoppade vi i poolen och på siestan åt vi pommes, gott asso. när poolen öppnade igen gick vi dit och badade, då var en av killarnas syster där och hon kollade hela tiden och deras pappa sa hola t oss, så de måste typ ha pratat om oss or something ;s och jag satt på emmas axlar i poolen samtidigt som hon gick ut på djupare vatten, asso det var så kuligt ! :D sen åt vi ute , fish & chips. det var ganska gott, ah. när vi var klara gick emma och jag ut och passade, då råkade jag putta emma så hon tappade balansen och tog tag i min rygg och reeeeev, så jag fick ett rivsår på ryggen och emma fick ett sår på benet, hha! sen kollade vi på oliver och gänget, och somnade.

lördag, sov till 12, vi åkte t habaneras. köpte ett par vita shorts, örhängen och en fotlänk t mamma. sen åkte vi hem igen, då åt jag tonfisk macka, så gott! då kollade vi oxå på film, haja läget. sen gick vi ner och badade och solade vid poolen och lyssnade på musik. sen stängde den och då gick vi upp och åt förrätt, lax och baugette, gotti. då lärde oxå ansi, emma och mig några kortspel, 500 och plump. sen åt vi oxå middag, pommes och kött, glass t efterrätt. sen körde vi plump. då vann jag och fick 190, ansi och anders 170 och emma 160! sen sova.

söndag, sov jag t halv 1, sen åt emma och jag frukost och spelade plump, sen såg vi på kalle och chokladfabriken. sen gick vi ner t poolen och badade. middagen vart pizza. sen var emma och jag ute och det var nog den rolgiaste kvällen för då vågade äntligen de där killarna prata med oss, emma och jag var ute och passade t varandra, då så kom de och satte sig på en bänk bredvid, då råkade emma sparka över bollen innanför stängslet t poolen, då så frågade vi iaf nån av de kunde hoppa över och ge oss den, och det gjorde den ena, så ah. sen frågade de vad vi hette och hur gamla vi va, de kunde fan inte uttala mitt namn rätt, men det gjorde inget, haha. sen gick de iväg och då gick emma och jag efter, sen så kom de med en av killarnas lillebrorsa, asso han var så söt! så vi passade han och han sköt aslångt hela tiden, haha. men vi var med de i 2 och 1 halv timme, vi körde gubben i mitten. och emma och jag gjorde tunnel på den blonda sen gjorde jag det på den andra oxå, då fick man en high five av de. asso de kunde ingen engelska, de var från beligen, inte ens ett ord. så vi pratade inte så mke men eftersom emma och jag är kung på spanska som de kunde oxå så gick det att prata iaf, eller?? ah, sen gick vi iaf och då ville de pussa på båda kinderna, ni vet som man gör i frankrike när man hälsar. vi trodde de bara skulle krama först så, hahahah det var lite pinsamt sådär men sen gick vi iaf. och det var ju sista dagen, sån otur men de fick våran facebook. sen åt emma och jag bär och glass, och kollade på madagaskar, mke tecknat film! haha, sen somnade vi.

måndag, emma och jag var vid poolen ett litet tag, sen solade vi oxå. sen packade vi det sista och åkte, buhuu. vi åt donken sen var vi på flygplatsen och sen flygplanet. hha, och vet ni? att det satte sig en pilot bredvid oss, det var så coolt. han bah " vad bruna och fina ni är tjejer" och emma som vill typ bli pilot svimmade typ, hah ne men nästan.. sen landade vi i tråkiga och gråa sverige! och åkte hem, saknat min bebiis så mke, cindy bebu !<3

älskar dig emma, tack för allt ♥





lägger upp fler bilder senare! puss :*


RSS 2.0