tröttis

 

jag just nu! är fett trött o ligger i min säng, måste bädda oxå. suck! men annars gör jag inte så mke, spelar froggy jump, haha. aja, godnatt ♥


(ingen rubrik)

hejsan :)

idag har jag varit i skolan. men bara halva dagen, för gick hem på lunchen sen körde pappa ner mig på till stan, så gick jag till mammas jobb och vi gick t tandläkaren. ska ju kanske få tandställning fast tror inte det nu, för det har blivit jätte bra :D glad tjej! men sen gick jag o köpte en mjukglass o sen fick jag skjuts hem igen. så nu sitter jag hemma. och farmor o cesar åkte nyss hem, de har ju varit här en vecka o lite mer. buhu ;( fast ska bli ganska skönt att få sova i mitt rum igen!



emma, fanny, suddiga linda & jag igår innan dansuppvisningen. vi satt som sagt inne på mammas jobb o fixade oss!



donken !



fanny och jag. bjuder!



emma & fanny!



emma, fanny & jag som står upp (:

några bilder från igår. för övrigt gick det jätte bra, elr ida och jag skämde bort oss lite. vi stod längst fram och så kollade jag på ida men hon tappade bort sig så hon började kolla på mig som hade tappat bort sig, så det var lite konstigt, haha. men annars gick det väl bra (;

puss !♥



färdig!!!! ska vara cirkusdirektör elr nåt...

2011-05-29_12_11 (MMS)

färdig!!!! ska vara cirkusdirektör elr nåt liknande, hha. nu sitter vi fyra inne på mammas jobb och fixar oss. ha det bra! pussar <3


har haft repition till dansföreställningen...

2011-05-29_10_28 (MMS)

har haft repition till dansföreställningen. ska tbx till estrad kl 3 då äre genrep sen börjar showen kl 4. nu sitter jag på donken m fanny, linda o emma. hörs senare!


staaan

hejsan!

i onsdags var jag på stan m fanny och linda. ska lägga upp bild på det jag köpte i morgon, om jag orkar och hinner. men sen igår var jag oxå på stan, kmr inte ihåg m vilka men det var ganska många. och idag har jag då oxå vart på stan m sandra, amargi, linda, fanny, sofia och emmaw. hihi, det var kul. fast inte på bussen t stan, omg euw :o haha!

men nu har jag kommit hem och eftersom pappa fyller år idag ska vi ut o äta nånstans, kommer bli fett kul. farmor ska m och min kusin eve!



pussarrr ♥


du är den sötaste som finns..

hej påer! har typ haft nån sorts bloggpaus. har varit rätt skönt, men nu är jag tbx. fast kommer inte ha så jätte bra update, men det får ni leva med. jaaa, det är rätt mke som har hänt de här dagarna.

lördags, vi hade match mot katrineholm, tror jag. vi förlorade men det var seriens bästa lag typ. sen efter matcen stannade halva laget på donken, hihi. sen hem och då slappade jag väl bara? kommer inte ihåg nej men typ, ah. haha!

söndags, jag var med fia & fanny. vi cyklade till kiosken, badade i poolen fast det var svinkallt men jag måste få säga att jag INTE är en badkruka iaf :D och sen solade vi lite, då fick jag en rand!

måndags, vare boring skola som vanligt, efter skolan gick jag o karin hem t mig och hämtade en kanin som hon ska få. chloe♥ så då följde jag m till karin. vi fixade åt chloe och så. sen gick jag hem igen, och på kvällen kollade jag på CSI.

tisdags, igår alltså. ja, juste då vare skola. sen gick jag hem i typ en halv timme elr nåt sen tbx till skolan med fanny och emma. det var ju skolans dag! det var ganska så kul, men jag ville lix gå spöktunneln men vi i högstadiet får inte gå om vi inte har mindre barn med oss, haha. aja.. stod i kiosken m fia och emma, och så. sen gick jag hem, elr fick skjuts. och sen vare träning i östertälje. på kvällen kollade jag på desperate housewifes.

och idag, har jag vart på stan med fanny och linda. först shoppade vi lite, jag köpte ett par shorts och ett linne, sen en liten sak t mamma , eftersom det är mors dag på söndag, elr äre söndag? ah, iaf. sen gick vi t nån tygaffär för fanny och linda ska göra en ballerina kjol. sen åt vi på nancys, tacotallrik. så jävla gott, sen gick jag t mammas jobb och fick skjuts hem.

 

 

miiina hundar :D
nädå, farmor är ju här och cesar :D

 


heeeeej! ska på träning snart som börjar k...

2011-05-24_18_29 (MMS)

heeeeej! ska på träning snart som börjar kl 7. har vart på skolans dag, you know. var ganska kul... stod i kiosken o sånt. men lovar att bli bättre på att uppdatera! pussarrrr. P.S mobilbloggar nu ;)


rolig fredag!!

hejsan bloggen ! :d

har inte kunnat blogga på hela dagen. asso har vart så jäääkla grym dag! omg, okej först vare skola som vanligt. det var väl inte så himla grymt då men ah. vi käkade iaf på rosa huset, jag och några. sen gick vi tbx och hade idrott, golf. haha det var kul! var m linda och emma. sen sprang vi till bussen och åkte ner på stan. amargi, fredrika, sandra, emmak, karin, fanny och linda. fast fanny och linda åkte hem t linda men sen på stan träffade vi även fia, ida, amanda. vet inte om jag har glömt nån, säg till då iaf.

ah, på stan köpte jag present till linda och vi gick runt lite. köpte choklad oxå. sen tog fia, amargi, emmak, sandra, fredrika, ida och jag bussen till södra. men amargi och sofia fortsatte och åkte hem. och fredrika, sandra och emmak gick hem t emmak. så ida och jag gick till södras klippning men det var för lång kö så vi hann inte , för ida skulle klippa sig.

men då tog ida och jag bussen , men den gick bara till syd och där köpte vi klubbor. sen fick vi gå hela vägen därifrån till mig. där fixade vi oss, i en kvart. sen skjutsade farmor mig, ida och emmaw till linda, där vare ju fest eftersom hon fyllt år!

det var jääätttteeeeroligt där! och hennes mamma höll tal, hah. gulligt! vi åkte o bowla, discobowling. ingen visste om det så alla bah whaaa ?! haha, det var jätte kul där fast det gick inte såå bra. sen satt vi på hennes veranda. och karin, fredrika, emmaw, sandra och jag gjorde ett litet krypin. sen hade vi en pinata. haha det var megaruuligt! sen åt vi hamburgare, cheesecake och cupcakes. sen vare en spegel som de hade, och den var magiskt. belive it or not men det är sant och det var jätte coolt.

men nu ska jag inte skriva mer, för emmak ska sova här så ska bädda nu. puss och godnatt! kommer bilder i morgon ♥

 

jag, emmak, emmaw och fanny idag kväll !!

 


cesar och farmor!

helluuuuuu (:

nu har farmor och hennes hund cesar kommit hit, de ska stanna här en vecka. eller de åker hem nästa söndag, för farmor bor ju långt bort härifrån och pappa fyller ju år snart och ah. men har ätit några mackor och saft. ska snart duscha sen kl 9 blire att kolla på criminal minds :d

 

 

båda bilderna e från påskas m cesar ♥

 


seeeeeeeega

 

cindy pluttis ♥

 



hemma from skolan

hejsan bloggen !

idag är man hemma från skolan. mår jätte dåligt, men hoppas verkligen att jag mår bättre i morgon för då har linda fest. men har typ sovit till nu! haha, så nu är jag iaf lite piggare.

hoppas ni har kul i skolan. pussaarrr <3

cocco byter namn t curry ♥

 

passar bättre i curry ?
nu ska jag sooova, puss bitches ♥

 


mår illa =(

tjenaa läsare!

just nu mår jag illa, har ont i ryggen, magen och ska försöka äta men har ingen aptit! det var lix okej i morse men nu mår jag jätte illa! stackars mig. men jag gick iaf t skolan, och på fysiken skar jag mig! haha, fett synd. nä skojja men ja. sen hade vi en liten håltimme och efter det kemi prov. var ganska så svårt faktikst. men asso det är ju lätt om man pluggat riktigt ordentliget. sen på lunchen gick några till rosa huset och käka. jag delade pommes frittes tallrik m karin och olivia. sen hade vi so och sen spanska, där vi bara kollade på en film.

skulle ha åkt till stan efter skolan men orkade inte + att jag hade ont i magen. men nu ska jag äta rostat, om jag får i mig nåt.... pussssss ♥

 


jag vill shoppa!



åh vad jag vill shoppa!!
vet ni vad som verkligen suger ? det är att vi inte har gina i stan.
men de där linnerna i olika färger skulle jag vilja ha i alla olika färger och det fanns mke flera oxå. dock kollade jag inte priset på nåt menmen.

pusspuss ♥
FAN VAD DET OSKAR OCH BLIXTRAR FÖRRESTEN ;o
nu vart det läskigt..


våfflor!



Tjenare !

skolan var ganska okej, matten var ju så jäääkla rolig! hah, kan inte skriva det här men lix, f'n vad alla var sköna och alla bah skrek, haha men sen efter den lektionen slutade vi, då följde linda med hem och vi bakade våfflor, vart såklart gott fast de var lite sega faktiskt. Men sen snackade vi lite om allt, sen gick vi ut till poolen. Då gjorde Linda och jag så att vi la emma på mage, mot hennes vilja och tröck ner hennes huvud i poolen, haha. Var så himla kul! Sen gav Emma igen dock, och då var Linda på Emmas sida helt plötsligt och så då ville ju jag ge igen på Linda och eftersom Linda gjorde på Emma i början så gjorde båda Emma och jag på Linda, haha! Sen stack Linda på fotbollsträning. Jag ska inte gå, för jag måste plugga kemi som vi har prov på i morgon. Och visst går skolan före fotbollen? Haha, kunde ha planerat lite bättre men aja.

pusspåer ♥



skolan snart

tja! nu sticker jag t skolan snart. börjar 8.15 idag! har 6 lektioner idag, i hate tusedays. menmen, efter skolan blire antingen stan elr typ hem hit och bada med några? vet inte, vi får se.



hörs senare!


skolan snart

tja! nu sticker jag t skolan snart. börjar 8.15 idag! har 6 lektioner idag, i hate tusedays. menmen, efter skolan blire antingen stan elr typ hem hit och bada med några? vet inte, vi får se.



hörs senare!


blogg.se suger!

godnatt babes :*
asso vad f'n är felet med blogg.se ? vissa inlägg kmr inte upp efter typ 180 timmar och vissa inlägg raderas. blogg.se är kass!

nu ska jag sussa, oh no. kom på att jag börjar 8.15 i morgon ;(



gullig bild på mig & cicci ♥


stan

hellu läsare !

idag har man vart på stan m fia, fanny, linda, emmaw o emmak. hah, det var jätte roooligt. fias och mitt ketchup krig fortsatte idag på donken. och det var fett pinsamt, för jag backade för fia kom typ emot mig med ketchup elr nåt så då backade jag sen ramlade jag på rumpan mitt i donken. haha! men vi båda fick typ lite ketchup i håret och så, haha. sen gick vi runt lite i affärer och jag som trodde jag hade över 800 på mitt kort hade visst inte mer än 100 kr, hehe. menmen så kan det ju gå!

ah juste, när emma, emma, fia och jag skulle ta bussen hem så stannar den vid centrum och vi hamnade bredvid en busshållsplats. och då satt det tre tjejer där som alla tuggade på nåt. och hon som satt i mitten var extra rolig för hon solade samtidigt och så. så då började vi skratta , allihopa. sen ser de oss sitta på bussen och garva åt de, sen går två tjejer iväg och ena tjejen går mot fönsterrutan och ser asarg ut, sen kmr hon in på bussen och bah " vad flinar ni åt? äckliga lilla fjortis, kom ut så slår jag pannbenet på er, jag ska k*nlla er allihopa" haha, vi vart skiträdda sen när hon gick började vi garva asmke!!



fanny , emmaw o emmak.



såhär flög vi typ runt på donken!



jag, linda & lite halft fia.



emma !



linda, jag & fia!



hah igen !

pussarrrrr ♥



godnatt ;*

i morgon har man musik prov. tror nog att det kommer gå bra! ska träna lite innan jag går och lägger mig bara. gillar ni min desgin förresten? fast på ena sidan av kanten blev det lite fel. asso det gick inte att ändra men ska fixa mer i morgon med det.



en bild från igår !
fina cheyor ♥


BILDER



































många bilder va ? det gillar vi.
haha var en jäääätte bra dag, tack tjejer ♥


pooooooool

tjabba. kommer lägga upp massa bilder från idag, lite senare! först hade vi ju match mot vagnhärad/trosa. vi var inte på topp från början så det gick inte så bra, men sen vart vi bättre och gjorde ett mål iaf. det blev 5-1.

sen åkte vi hem. oh, juste linda hade med sig gulligaste hunden ever. en liten chichucha. awww! men sen kom linda hem t oss och vi cyklade t tempo och köpte gooodis. sen badade vi i poolen med fanny oxå. fast det var bara 19 grader, men det var så jäkla roligt och asnice, haha. sen sprang vi t den varma poolen, bubbelpoolen och värmde oss sen stack  vi ut igen och ah. hahah, det var jätte roligt !!



jag, fanny, linda & emma! ♥

bloggar snart!


melodifestivalen

såg ni oxå på meldodifestivalen. det landet som vann var väl ganska bra. asso jag har iingen aning om hur det stavas, kan bara uttala det och jag orkar inte fråga elr typ söka påre. menmen, vi ska vara fett stolta över sverige och eric saade som faktikst kom 3:a och låg högst upp hela tiden. weeeey, den låten är asbra tkr jag.

i morgon har jag match, ganska tidigt så ska ta och sooova nu. pussisar !♥




darlin

mata mina kaniner nu, asso åh jag blir fn fett deppig när mamma elr pappa bah MATA NUUUUUU. asso åh, nu fick jag ingen lust att göra det alls. bajs hej!



hah cp bild.


middddaaaaaag

hej sweet readers !

kom ungefär nyss hem från bäästa natali som hade en liten middag för hon har ju fyllt år som sagt, det var jätte god mat och tårta. sen lite senare åt vi hummus (stavas det så?) och det är syriansk mat , det var lite gott, haha men jag smakade iaf. vi var ute och tog bilder och sånt, sen snackade vi mke och på slutet kollade vi på the last song, fast fanny, emmaw och jag hann inte se klart, vet inte om fler hann se klart men ah. för vi skulle hem då. hoppas du blev nöjd med alla presenter ! pussarrrrrr t dig <3



ser ni hur koooooort mitt hår är ?
vet inte om jag gillar det eller inte, ibland äre fint men man kan inte göra nåt med det. fast brukar mest ha utsläppt men ändå.



och det hade jag på mig!

tagna nyss, hihi. puss påer nuuuuuurå ♥


cornelia nu

nu ska jag dra t cornelia som ska ha tjejmiddag för hon har ju fyllt år ! ;)
men efter skolan idag så var jag på stan med fanny, linda, amargi, emma, emma och ida. jag köpte ett linne från bikbok och ett par örhängen från jc. och så köpte jag present t natali som har tjejmiddag i morgon (:

men nu har jag fixat mig klart. och sen efter stan åkte jag och klippte mig, vart så jääää*la kort. men är rätt nöjd, för nu är mitt hår friskt. fast visste inte innan att det var så skadat och slitet. för ena sidan av mitt hår var mke kortare än andra sidan. så ska inte slinga hemma nåt mer, haha. för det var drf, orkar inte förklara.

men puss på er söta och ha en bra fredag kväll ! ♥



fint linne vaaaaa ? bikbok 249 ;-
sen svarta fjäderörhängen , 59 ;- från jc.


i close my eyes and i can see a better day

hej bloggen !

igår var jag på stan efter skolan med emma, amargi och linda. vi köpte present t cornelia som ska ha fest i morgon, haha skrev fel. trodde hela tiden att torsdag var igår. men vi la ihop, elr vad man ska säga. mer berättar jag inte just nu, iaf! sen käka vi nancys och det var såklart gott, var fett längesen jag åt där, hihi.

idag har jag bara vart i skolan, först syslöjd. då hade jag glömt min påse m arbetet i hemma, så fick gå tbx hela vägen hem igen och sen tbx med påsen dårå. det var jooobbigt, men iaf sen vare svenska, vi läser i taket lyser stjärnorna som jag faktiskt redan läst en gång och sen ska vi kolla filmen oxå, när vi läst klart asså. sen hade vi matte och efter det biologi, och nu e jag hemma ! 


nyss, cindy blev halv. men jag idag iaf ! 

 


sovmorgon

börjar ju som sagt 10.45 idag , så ska snart dra till skolan. har bara tre lektioner, hhi. sen efter blire kke dra ner på stan och köpa present t cornelia som har fest i morgon.

GRATTIS NATALI ! IDAG ÄR DU FJOOOORTIS. PUSSPÅREJ OCH HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG ! ÄLSKAR DEJ ♥



just nu, är as mega trött. haha !

ha en bra dag ! =)

idrottsdag

tjenare !<3

idag har vi varit på ip. det var askul, fast jag gjorde inte så mke, men jag gjorde kula, höjdhopp, 60 meter och kusen backen. fast gick i den backen, rundan elr vad det är. hhehe. men det var as kul där för det var dö hett och vi hade lite vattenkrig och så , mitt hår var aslockigt sen.

men sen iaf så ska vi med bussen och då har de som hade våra busskort för klassen redan åkt så vi fick typ damp. jag och typ 7-8 st till. men vi gick från ip t stan för fredrika skulle dit. sen tog vi 755 södertäle syd, så fick gå ända där ifrån. asjobbigt!

sen när vi kom hem, gick jag och emma ner t stranden för där var amargi, linda, fia, fanny och mååånga fler. sen gick fanny, emma och jag och solade på vår studsmatta. har nog blivit lite brunare, hiih.

nu har jag precis kommit hem från match, elr träningsmatch mot ffs 96. vi hade inga avbytare så vi körde hela medans de hade typ 6 fler att byta mellan. plus att vi var en mindre än de oxå. men det blev bara 2-1 till de. det var bra kämpat psk (:



jag, fanny & emmaw på ip.

pussarrrrrrr ♥


born to be somebody

pussar från mig !
kommer inte blogga mer idag, hare bra!


shoppingen



2 baslinnen. h&m, 49 ;- styck.



h&m, 99 ;-



2 ansiktsmasker.



tröja från newyorker.



benskydd, stadium!



och mina fina fotbollsskor, oxå från stadium !

pusspåer bitches !♥


helgen!

hej babes !♥

i lördags sov min bebu här, emmak pratar jag om. vi hade det nice. vi åkte buss t willys och köpte massa gott sen hem igen. då hoppade vi studsmatta med mina kusiner som oxå var här. sen såg vi film och myste , sen gick emma och emma och la sig. men jag var uppe med kusinerna och kollade på film.

dagen efter (söndags) hade vi match mot värnbol (stv) de var bra och vi förlorade med 4-0. först spelade jag back sen var jag forward i halva andra halvleken. det var roligt !!

sen idag har jag vart i skolan, hade ingen lektion typ. först åkte vi buss t en teater i stadshuset. den var rätt rolig haha. sen tbx t skolan , då hade vi lunch och typ håltimme ist för engelska, och sen på matten körde vi brännboll mot grupp 2. haha, det var kul och vi vann :D sen sista lektionen satt jag ute med karin och vi lyssnade på musik. sen gick vi hem.

och nu har jag legat och solat i typ en timme och 20 minuter. nice ! älskar vädret :D nu ska jag ta ut hunden på en promenad och sen blire middag, tonfisksallad.

lägger upp bilder på det jag köpte i skärholmen senare !



i lördags ♥


sjukt j'vla irreterande

säg inte att jag har förstört din dag när det är du som har gjort det. man bestämmer själv om dagen ska vara bra eller dålig men du var ju för f'n negativ från början. och ja, jag fick följa med så du kunde ha skitit i det ist för att vara sur och tråkig. och f'n heller att du tar min plats när jag säger att jag ska sitta fram. du äcklar mig! du kke inte hittade det du letade efter men det är inget att vara sur på mig för? och bara för att jag hittade många saker att köpa så behöver du inte bli sur och bah hejdå !!! you know who u are :@

plugggg

godmorgon babes ! =)

vaknade ganska så tidigt idag, igår kväll kollade jag, mamma och syster på the notebook. har sett den tidigare men sen la jag mig och typ somna direkt. haha !

idag ska emmis sova här, roligt :D men nu ska jag t skärholmen och kolla på en skinnjacka typ.

värsta so uppsatsen ska in på måndag, och jag är lix långt i från kvar men har suttit i två timmar nu så börjar bli klar iaf. gooodi ?



bjuuuuuuuuder ♥ igår kväll !


criminal minds

tja babes !

nu ska jag checka criminal minds. som börjar snart ;o men dansen gick bra. vi har ett speciellt tema och jag vet inte om jag ska vara clown elr cirkusderektör, för ida får det att låta as bra.. men men det löser sig !

PUSS PÅ ER ♥


daaaaans

sticker snart på dans whit de bästa. vi ska bara köra koregrafi, roligtroligt ! älskar verkligen att dansa, man kke inte e så bra men det är iaf askul och jag vill bli bättre ! hha :D



figo e hos oss och ska stanna t söndag elr nåt. vet inte !
men de är sötast ! <3


sims

hejsan bloggen !

igår la emma, emma och jag oss vid typ 12 på elr till och med senare, för man ligger ju alltid och snackar men nu sitter jag här med syrran som spelar sims och jag sitter på den hära datan och kollar runt. sen turas vi om och så för nu har man ju fått låna drömjobb av emmiskarlsson. tack bby ♥







emma i rosa & jag i blått jao.


qwe

qewe43

greys f'cking anatomy

hhahaha, shiet. nu har emma, emma och jag suttit och bölat enormt mke åt det programmet. ni som såg det förstår säkert ! det var bara såååå sorligt, men det slutade bra. och lilla bebisen naw. dock tyckte jag att de inte skulle sjunga så mke, ingen musikal lix ???! men det var ändå sjukt sorligt. så nu har man typ ont i huvudet och i morgon blire svullna ögon ;o haha !




en gammal bild , skulle behöva mitt lilla gossedjur nu, haha nejdåe.men pussar på er , kmr nog inte blogga mer idag ...
godnatt !<3

 


sova hos emma

tja bloggen !

nu sitter jag hemma hos emma med emmaw oxå. ska sova här, vi har pluggat lite so men nu ska vi ta och köpa godis, hihi. sen blire att steka hamburgare och kolla på glee men vi ska även spela in greys anotmy.





tagna nyss !

puss <3


valborg

igår vare ju valborg. var ganska så kul, haha. kunde haft mke roligare ! men jag var i brunnsäng med de bästa iaf fia, fanny, emmaw, emmak och linda. sen vare en kompis t linda som hette william. han var oxå med. men vi gjorde inte så mke. fia och linda vann typ as mke choklad och allting. haha ! orkar inte skriva mer så ni får lite bilder ist. vi tog inte alls många ..



linda, jag och fia.





emma, emma och william.





soooool. men sen mot kvällen blev det mke kallare.



emma och fanny !



jag :p linda och emma !



emma & emma !



hah, fia jag och linda.




fia och linda !



brasa !!



bilderna e från fannys blogg !

pusspåer ♥

fan vad bra spelat tjejer !

hello. förlåt för dålig uppdatering ! ska berätta om valborg senare.

men har nästan precis kommit hem från match. det var får första seriematch, vi mötte harg. men grrrrrr, vad förbannad man blev för vi hade mer målchanser än vad vi hade hela förra säsongen. fatta, vad irreterande när vi hade typ 300000 målchanser sen gör de mål i slutet. så då blev det 3-2. men bra spelat tjejer, och vi tar nästaaaaa :D



hehe. nyss !



RSS 2.0