GRATTIS BÄSTA EMMA <3

grattis supersöta emma. (detta inlägget är dock tidsinställt)

jag vill vara med dig nu och fira din dag! men vi tar det när jag kommer hem, okej ? hoppas du får en asbra dag och massa presenter. för nu är du fjortis ! men i love u ;***







JAG ÄLSKAR DEJ !!!!!!

teneriffa here I come

inatt klockan fyra går jag upp och typ sen åker t arlanda. klockan 7.55 går planet iväg mot teneriffa.

ha det great här i sverige ! puss på er alla <33333


kommer sakna min baby !



SNUTTAN ♥
hon e hos mina kusiner den här veckan vi e borta. vi lämnade kvar henne hos de idag, haha. jag kommer iaf sakna dig så det kommer att göra ont.

älskar dej över hela mitt hjärta !

jag diggar sofi fahrmans hår!



gjorde det colaget nyss. men visst är det fint ? blont, långt o rätt så tjockt !


shoppingen



ginatricot



ginatricot



glitter.
ringen har typ vikt sig konstigt så kan bara ha den på lill fingret..



newyorker

shoppingen från i onsdags i skärholmen !



h&m



ginatricot.



bikbok.

+ 2 bhar, en rosa i spets och en vanlig ljusrosa.

och det var från igår i skärholmen !
puss så länge <3

några timmar

hej bloggen !

vill att klockan ska bli 7 på morgon, för då lyfter planet haha. hur skönt ?! men iaf, sitter här och har laddat ner tusen låtar på min mobil. kom gärna med tips ! och har precis ätit lite lunch, men var inte så hungrig. jag har oxå badat min hund, heh .. hon var skitig. men nu e hon söt och lurvig igen !

nej nu ska jag börja packa lite det sista, och sen ska vi till rasmus, min kusin som fyller år idag. GRATTIIIISSS :D

lägger upp shoppingen i nästa inlägg !



köpte bland annat de här solglasögonen igår, men lägger upp ALLT snart ! ♥

laddar ner musik

förlåt bloggen !

men jag har verkligen haft fullt upp varje dag efter skolan, så ha lite förståelse iaf :) i onsdags shoppade jag i skärholmen , gjorde det idag oxå med farmor, mamma och syster. men idag fick vi sluta typ halv 11. både idrotten och svenskan var inställda. jag, fredrika, amargi, sofia och linda åkte hem till linda och vi kollade på the notebook, som jag inte grät till faktikst. men lite bra var den ! sen gjorde vi ROSA pannkakor, haha. men det var suuuper gott, sen fick jag skjuts hem av sofias pappa, sen kom mamma och vi åkte då t skärholmen.

lägger upp shoppingen senare, om jag orkar. både från idag och i onsdags.

men just nu sitter jag och laddar ner på musik till mobilen, vill ha musik när jag sitter på flyget ni vet. BARA " DAGAR KVAR :O !!! och äter chips och mjölk ♥

har ingen bild att lägga upp här.

if other are jelous you doing something right.


hej på er .. har precis dagit en dusch så nu sitter jag här o borstar tänderna, ah. kollade nyss på desperate housewives. så bra, f*ck beth young. ellerhur ?!  hehe, lite tidigare var ju jag på fysen. Var inte så jobbigt den här gången, fanny och jag hade ju typ "spott" - krig. HAHAHAH !

som sagt har jag precis duschat och ska ta och sova.
imorgon efter skolan ska jag och några ner på stan, ruuuligt :D



godnatt <3

härlig dag

Idag har det varit en jätte skön dag, förrutom lektionerna och så. Men på lunchrasten satt nästan alla tjejer ute och solade, jag satt i tshirt och tights och det var inte ens kallt. Sen hade min grupp långlunch för våran bild var inställd. Då kom två tjejer och en kille från ettan och börjar bomba oss med snöbollar. Vi blir typ rädda och springer därifrån och genom korridorerna och allting. Och de följde efter oss, haha.

Men sen gick vi till lekparken och gunga kinagunga och gick på en snurra. Typ första gången man är ute på rasten ju och speciellt i bara tishirt ;o men det ska typ bli kallare ju, stackars er dåååå själv sticker man ju till TENERIFFA om 6 dagar ;)



amargi, linda och jag. de typ ramlar , hah :D



me och lite elin !



haha emma =)



linda, amargi och jag !

kom precis hem från tandläkaren, som ni säkert vet kommer jag kke få tandställning men det är jag som bestämmer om jag vill ha eller inte så jag har inte riktigt bestämt mig än. Men ni lär väl märka om jag får eller inte, buhuuu ;(

<3


sleeeep time

tjabba ;*

nu har jag suttit och kollat på top model och ätit naturgodis, fett gott ! Men Ann vann iaf top model, tycker hon är alldeles för smal, och hon ser rädd ut hela tiden. Speciellt när hon gick på catwalken. Tyckte Chelsey var värd att vinna ! Men båda var ju ändå bra.

Nu ska jag fixa mig, hoppas ni hade en bra måndag.
puss och kram / LW ♥




some friends stay next to you when other leave you for another one


hehe, har inte kommit ut till kaninerna än. måste städa buren nu !! så ska ta och göra det nu, ååhh tråkigt ;(


städa dessies bur

hejsan bloggen !

idag har jag varit skolan. var lite segt för mig för hade jätte ont i magen och tänkte gå hem men stannade kvar och bet ihop, bra va ? och det var jätte tråkiga , vanliga lektioner ..

måste städa dessies bur idag, hur tråkigt som helst men ska vila lite först sen gå ut och göra det. OCH DU VET VEM DU ÄR, HÅLL ****** !

hihi, hörs så länge !<3






nya sakerna



nagellack, aceton och en sån där man dutt , elr vad det heter :)



kofta från veromoda.

nu ska jag, mamma och emma gå till mina kusiner och kolla solsidan. roligt ! sen vill jag lägga mig tidigt idag, för är jätte trött haha.

puss från mig !<3

hemma från stan :)

hellu bloggen !

nu har jag kommit hem från stan med fina natali ! först missade jag typ bussen precis så natali fick vara själv på stan ett litet tag, haha. men vi gick runt lite i affärer, käka nancys och så. sen gick vi in på donken, men aldrig att jag äter där efter det natali berättade så vi satt bara där och hon åt paj. sen tog vi bussen hem. so, now i'm home.

shoppade oxå lite, hihi. men visar upp det sen !



bjuder på den dåe :*

stan

hej på er !

nu har jag tagit en snabb dusch precis, ska snart ta bussen t stan och träffa natali. för det är ju fan sooool :D men hinner inte blogga mke mer , måste fixa mig.

svarar på alla kommentarer när jag kommer hem <3

btw, nån fråga vad väskan kommer ifrån som jag köpte igår. den är från nån marknad där vid hötorget , den kostade 199 kr.

hörs när jag kmr hem <3


shoppingen



linne och ljusrosa ballerina skor från hm.



jeansjacka och strumpor från jc.



magtröja elr vad det heter från monki.



linne från bikbok.



tshirt, linne och tofsar från ginatricot.



väska !

det blev inte så bra bilder, men bättre än inget.
puss <3

hemma

puh, är helt slut. kom hem nyss från stockholm iaf. eller vi åkte direkt t willys och sen hem. men fick med mig jätte mke hem, men dock ingen bikini så måste åka till skärholmen eller nåt igen. för som sagt, behöver en till teneriffa.

men vi åt iaf i kungsholmen. det finns jätte mke att välja på där. men åt kyckling o pommes. sen var det en modevisning inne i NK. sjukt mke folk men emma och jag fick plats längst fram. har dock bara dåliga mobilbilder. men det var jätte coolt iaf och hög musik så det typ dunka i golvet, haha.



























lite coolt. haha !
lägger upp bilder på det jag köpte i nästa inlägg (:

STOCKHOLM

godmorgon på er !!

idag ska jag, min mamma och min syster ner t stockholm. måste köpa bikini och massa andra saker. i morgon är det en vecka t teneriffa, så måste köpa lite needs till det.

tåget får 10.53 så dax att fixa sig nu. puss !<3




k a t a s t r o f

nej nu är lovisa arg. fan, inget godis elr chips på en fredag ? katastrof. är jätte sur nu iaf men jag ska se till att hitta något att äta iaf, för jag är sugen på det !

intresting , right ?!

hahha. puss på er. vet inte om det blir sista inlägget för idag, det lär vi väl märka senare ! tack t alla som komenterar. min staistik går bara uppåt. LOVE <3



är svag för sånna här bilder, aw ♥

The Hills

Några fler än jag som kollar på det just nu ? Tycker det är sjukt bra, visas på mtv lite då och då. Tiderna har jag faktiskt inte koll på riktigt.








fredag

tja snyggingar !

nu har man kommit hem. har ju vart på idrott så vi tar alltid buss dit. men emma och jag åkte t henne, och gjorde smoothie. vi improviserade, så ah. inte spc god men drack upp hela iaf. men sen åkte vi t gympan igen.

nu sitter jag o kollar på MTV , det är made, och det handlar om en kille som e gay och bara har tjejkompisar och han ska nu bli tyngdlyftare (?)




trött (:



hellu. besöksrekord idag, tack fina läsare <3

dansen var jätte rolig. nästa gång ska vi börja med en koregrafi som vi ska uppträda oxå om några månader elr nåt. kul ! men nu ska jag börja fixa mig, är svintrött.

pusss !


picnik.com



det här är en gammal bild om är tagen av mig med min mobil. redigerade den nyss på picnik, hah ! här får ni en direkt länk t den sidan. ----- > tryck här < ------ man laddar bara upp ett foto sen finns det typ tusen olika saker man kan göra med det fotot, man kan oxå göra collage !




fia och linda

hej på er !

idag har jag vart i skolan. i svenskan fick vi ett oförberett rättstavingsprov, men tror att det gick bra faktikst. har alltid varit bra på att stava ? hah mmh. hade bara 4 lektioner idag sen slutade jag men var tvungen o vänta på sofia som slutade 1 timme senare.

då åkte vi t stan. fia, jag och linda =D vi satt mest på nancys och snacka jätte mke om allt mellan himmel och jord. vi satt kke där i 3-2 timmar, haha. men sen åkte vi hem. så nu sitter jag här och lyssnar på musik och äter mina kokosbollar som jag bakade igår !

men kl 7 ska jag på dans. ska bli jätte roligt för älskar att dansa !



längesen ! (:

godnatt !



bakade kokosbollar nyss. hur gott ?!
men sen kollade jag oxå på greys anotomy. stavning ?
men iaf, det var jätte bra , och inte så mke drama som det kan bli.

men hörs i mrgon ! puss på er alla <3

börjar om

nej nu ska jag ta tag i min dåliga uppdatering. tycker inte ni det oxå ? idag har jag varit i skolan. vi hade ingen spanska idag, fett skönt.. så vi slutade då halv 2 ! men sen gick jag hem och ut med hunden sen kom fia och linda ett litet tag när jag var ute på tomten med cindy, ah.

har några mål nu så att jag ska klara det här med uppdateringen, hah !

3-5 inlägg per dag.

dagens outfit 1 gång i veckan.

minst 1 bild i varje inlägg.

hur låter det ? aja, vi får se.
puss så länge !


the last song & bandslam

heeeeeeellluu.

idag var jag i skolan som vanligt. det var inte sådär jätte kul. men det var helt okej. nu när jag kom hem har jag kollat på två filmer. bandslam och the last song. båda var skitbra ! the last song var sorlig så nu har man bölat lite till den oxå. men rekomendear de, hah. säger alltid så när jag kollat på någon film.

i morgon ska jag kke vara med linda och sen har jag fys på kvällen. härligt :D



har ni sett någon av de ? vad tycker ni ?
kyss !

LOVE



godnatt på er !
var ju ingen wallander idag så jag kollade på pretty women istället. den var lika bra men blev för trött för att se på hela så ska ta och sova nu.


weheartit.com




ska kolla wallander nu sen blir det att sova

kyss !

solsidan



hahah, tyckte den bilden va lite gullig !
men nu ska jag kolla på solsidan med family. roligt !


remember me

mitt hvuud dunkar i 180 just nu. det blir väl så när man bölat rätt mkt ?
har iaf kollat på remember me och den är sjukt bra men så otroligt sorlig. längesen man grät så mke till en film. men rekomenderar den filmen till alla.

ja, idag har man inte gjort något. vaknade rätt sent för igår var jätte roligt när mina kusiner var här och pappas kusin. förresten, tyckte ni rätt låt vann melodifestivalen ? hell no, tyckte att swingfly var bättre men men.







nu ska jag ta en snabb dusch sen göra en egen ansiktsmask. låter spännande ?
hörs ♥

jesss

förlåt bloggen och mina läsare. har inte haft lust att blogga. ah, det vanliga. men kan berätta lite om igår.

igår så slutade vi 12.45 och då gick fia, linda och jag hem t fia och gick ut med max och lite cindy. sen tog vi bussen t stan med fanny och ida. sen kom emma och emma oxå. köpte en kofta och ett nagellack på bikbok. det var jätte roligt där ! sen kom melanie men träffade inte henne så länge för fanny, emma och jag åkte hem med fannys mamma. sen på kvällen åkte jag med linda och fia och tittade på fias innebandyträning. det var inte så jätte kul men fia e fett bra ! sen på kvällen när jag kom hem åt vi tacos och kollade på i rymden finns inga känslor, den är fett bra.

men idag har jag kollat igen på i rymden finns inga känslor. för mamma ville se den igen. sen gick emma och mamma och jag ut och skottade. tjänade jätte mke pengar. vi har inte precis bestämt hur mke men ja. sen har jag ätit tacos rester. gott !

snart ska man på träning, boooring. men ikväll kommer mina kusiner hit evelina och rasmus. roligt ! =D





redigering by linda !



ramlar mitt på stan och skrapar upp hela knät + att jag får ett hål i mina nya jeans !

några mobilbilder från igår.
puss !♥


let me tell you something..

nu sitter jag hemma hos fia med linda, och vi ska snart till fias innebandy träning..
vi lyssnar på rihanna, hon är grym! ska ju kanske på hennes konsert november ..
men det är ju ett tag kvar. först blir det sommar!
åh, längtar verkligen till sommaren.. hatar verkligen vintern! ;(
den förstörde t.ex mina jeans.. haha, lång historia.. eller ganska kort men orkar inte förklara nu ;)
jeansen när de var hela ...

trööttt

är verkligen jätte trött. har typ somnat framför mtv. hahah, men nu har jag ätit lite mat och kl 7 blire dans ! s¨å ska vila lite tills dess. ska bli jätte rolgit iaf. idag vi fick sluta tidigare, för kemiläraren var sjuk, nice ! men fick choklad av ida och ett par örhängen idag, det var Lv. de var sjukt snygga. tack bästa ida. ilooveu <3

och ja, jag vet att designen på sidan blev lite konstig men fixar det later. för jag orkar inte nu.

puss!



tagen när jag precis kommit hem ungefär (:
naturdiet smoothie ♥

fiiiiiiia !

hejsan (:

nu är fia hemma hos mig. och linda har åkt hem. vi har bakat kokosbollar, vart jätte bra fast vi hade inge strössel så det blev bara det. men iaf, vi har gjort en lista vad vi måste göra i sommar.




fys



hejsan !

ska snart på träning, fys med laget. fett roligt ! men orkar inte berätta om dagen. var i skolan som vanligt, som vanligt vare där och så. men nu sitter jag hemma och lyssnar på musik. ska börja byta om t träningen nuu !

pussen <3


brown eyes

har kollat på 101 sätt att åka ut på en gameshow, tror det hette så ? hahah, det var fett roligt. och jane timglas hon vann !

men min taklampa slocknade precis så har tänt alla smålampor nu. måste byta glödlampa, haha. i morgon börjar man kvart över 8 =( och har f*cking fysik. skjut mig , !

ne men puss på er alla söta !♥



godnatt §

eric saade



han har faktiskt bra sångröst och är ju så snygg ju.
men hans melodifestival låtar är inte så bra, engligt mig.

men lyssna på den låten, sjukt bra !


dag 6 & 7

hahah glömde bort att göra dt här igår.

dag 02 - ett beroende.
dag 03 - min favorit plats.
dag 04 - ett minne från när jag var mindre.
dag 05 - dagens outfit.
dag 06 - min förebild.
dag 07 - fyra bilder som gör mig glad.
dag 08 - min favorit frukt.
dag 09 - tio saker ni inte visste om mig.
dag 10 - mina favorit dagar på året.



har faktiskt ingen förebild. men kenza är en tjej som jag alltid sett upp till. hon har en känd blogg, är modell och varit med tv osv. plus, hon är sjukt söt och verkar vara rolig och jätte snäll.



och fyra bilder som gör mig glad ... !



vet inte vrf den gör mig glad.
men när jag ser den här bilden så ler jag !







pusssssssssssssss <3


dagens låt

kanye west feat rihanna. sjukt bra !




hoome

hejsan bloggen <3

kom hem från skolan nyss. var helt okej första dag men lärararna är fett egoistiska. asso vissa, men jaja. på musiken fick vi spela trummor, inte nyttigt att kunna och inte ens kul. vi har hållt på med det här i typ 30 veckor snart. elr typ! haha.

men iaf nu ska jag baka kokosbollar. jag satt och tänkte på att jag skulle göra det i skolan och precis då så säger fanny det och jag bah JA JAG MED :D lite coolt ju!



ska bara äta lite k special nu sen baka !
hoppas ni haft en bra dag ? för vissa är det första dagen men inte för alla.

fint rum !



herregud ;o



rensade alla halsban, för de satt ihop i en stor klump, haha.



hehe ..



hittade 650 kr i massa olika kuvär. fett coolt !
måste börja hålla reda på saker ju ;o



är så stolt över mig själv!



fräsht och fint.

kollar på solsidan ju iaf, älskar det programmt sjukt mke hahahahah.
pussar <3

äta

ska äta nu, kött och potatis men visar bilder på mitt fina rum sen. okej ?!

hah seeeeees ♥

i morgon börjar skolan

måste städa mitt rum idag. asso har ingen lust och vill typ bara sitta vid datan elr kolla på film. men måste verkligen göra det innan mamma börjar dampa.

och i morgon börjar skolan. bara tråkigtheter just nu så måste komma på nåt att se fram emot, hha. ingenting just nu, kke förrutom teneriffa den 27 mars. men det är typ 3 veckor dit.

men iaf, hörs efter jag städat...



bara en liten hörna av rummet (!)


update efter filmen

SALT var sjukt bra film. hände något hela tiden men ibland blev det lite rörigt ? men det var jätte mke action, precis i min samk typ. och angelina jolie är ju så bra skådespelare och sjukt fin. rekomenderar den filmen !





säger godnatt nu, för måste sova.
i morgon har man inget planerat faktikst fast dock städade jag aldrig rummet idag så kke ska göra det i morgon. hah vi får se !

GODNATT <3


julstrumpa/klacksko

fick den hära från mamma i morse. tack ♥
det är en julstrumpa !



snygg va ? =)



SALT

dag 02 - ett beroende.
dag 03 - min favorit plats.
dag 04 - ett minne från när jag var mindre.
dag 05 - dagens outfit.
dag 06 - min förebild.
dag 07 - fyra bilder som gör mig glad.
dag 08 - min favorit frukt.
dag 09 - tio saker ni inte visste om mig.



ja, idag har jag inte haft nåt spc på mig. pyjamas, träningskläder och nu mysbyxer och en kofta. inget speciellt alltså.

men nu i vilket fall som helst så ska vi sätta på en film som jag har laddat ner. salt , ni vet med angelina jolie. har nästan precis dagit en dushc och sen smörjt in mig med body butter, cocos. så jävla fräsht !! men nu ska jag som sagt kolla film. pusspuss !



den koftan och ett par vita mjukisbyxor. myyyyys !

träning !!

snart kommer fanny och skjutsar oss t tältet. kommer säkert vara kallt men ska ha mössa och vantar, ah.



inge smink ! bjuder :D
puss <3

lördag

godmorgon bloggen <3
kanske inte passar att säga så när klockan är 2. men gick upp för kanske tio minuter sen. hahah, läste elsas mode. den boken är bara för bra. man fastnar verkligen!

men det här ska jag göra idag.

städa rummet!



så ser mitt rum ut just nu ..

pappas kusin kmr, de ska fixa bastun.

fotbollsträning. roligt !

duscha, hårinpackning osv.

blogga !


men hörs senare. puss !


dag 3 & 4.

dag 02 - ett beroende.
dag 03 - min favorit plats.
dag 04 - ett minne från när jag var mindre.
dag 05 - dagens outfit.
dag 06 - min förebild.
dag 07 - fyra bilder som gör mig glad.
dag 08 - min favorit frukt.



min favorit plats är nog sollerön. hha, det ligger lite ute på landet. skulle aldrig kunna bo där men jag älskar och vara där. det väcker så många minnen och det stället betyder jätte mke för mig. sommarn som vintern, det är så bäst för mig. har varit där varje år sen jag var 6 år, alltså i 7 år. då hade vi en släktträff en helg på sommaren. och på pappas sida är den rätt så stor för det är många skilsmässor, heh aah. men då hade inte farmor en stuga men nu har hon köpt två. och vi åker bara mer och mer dit. en massa kärlek till sollerön !♥

ett minne från när jag var mindre.
hmmm ... har faktiskt haft en jätte bra barndom så har tusen olika minnen. tex alla gånger i spanien med mina kusiner och fjällen med de. har nog mest minnen med de om man tänker så. kommer inte på något spc utan det är väl när vi var i spanien i en kompis lägenhet. oxå när vi var med emma i spanien. tivolit och allt.



saknar det här massor faktiskt ♥



haha, spanien <3

shooooooppa

hellu =)

blev inge blogg preis när jag kom hem. för la mig i sängen och börja läsa elsas mode sen somnade jag. haha! men det var sjukt skönt, men nu är jag iaf vaken !

idag på stan åt jag frukostmacka på nancys + fanta och chokladboll. sen köpte jag en sportlunch och sen mjölk och semla. men åt inte hela semlan men det är väldigt mke så måste sluta upp med det hära innan jag blir beroende. men iaf, träffade patricia, bella, olivia och olivia. patrica kommer t vår skola på måndag oxå , kul, ju.

men råkade tappa två kassar. mina jeans och nagelborttagnings och hårinpacking. men jeansen fick jag tbx som tur var men inte det andra. hah typsikt. men men.



175 kr från makeupstore.



hha, var tvungen.
body butter och skrubbhandslar från the body shop.
kommer ha en egen korg med massa saker när bastun är klar.
+ vi har jaccutsi som jag ska börja bada i oftare.



köpte den boken och emma köpte andra.
det var rea :D



jeans. 499 kr från jc.



converse =D 699 kr.

asso fuck. kom nyss på att jag har tappat en till påse med ett vitt linne med en ficka på från bikbok. den kosta 79 kr. ååååååååh ;(

men puss från moi.<3

hemma snart.

bloggar från mammas jobb just nu, men lägger upp shoppingen när jag kommer hem vilket är kanske om en timme ? men har shoppat ganska mke , men lägger upp allt sen som sagt.
och ni får ta och kommentera mer, okej ?

natali: du är super söt gmn <3



rasmus, cindy och jag!
bild från lutfiskfesten, hah.


stan

godmorgon !

fast vakna för rätt länge sen hemma hos fanny med emma, emma och linda. vi gjorde inget speciellt men vi åt popcorn och kolla på mtv och så.

nu har jag kommit hem till mig och ska fixa mig. sitter just nu och plattar håret. syster och jag ska ner på stan. vet ni, att jag hittade en 500lapp i min plånbok igår. brukar ju alltid ha med mig kortet men nu hittade jag den iaf. bra va ? kanske inte så kul för er men för mig är det ju asmegabra !



emma o emma :D



hahah, det ser ut som jag har lugg ?!
men bjuder på den :D



linda =D skön tjej !



hah, var tvungen :D
emma, fanny, jag och linda!

pusspåer <3

pizzzza

hejsan bloggen <3

nu har emma kommit hem till mig, eller var för rätt längesen. hon ligger just nu och sover i min säng, hah ne men typ. vi har precis kommit hem från pizzan. vi har både tryckt i oss en pizza, eller vi delade och sen cola och choklad.

men pusspuss! har inga bilder att lägga in just nu, ♥

godmorgon

idag ska jag vara med emma ! hon är bara lite trög , hon ska nämligen logga in på msn , svårt ?! hha. ne men vi ska vara hos mig fast pappa jobbar så vi får se.

men vad ska ni göra idag då ? puss och kram ! <3


ett beroende

har inget speciellt beroende. men förrut var jag kaffeberoende. äckligt va ?! men det är väldigt beroendeframkallande och när jag bakat kokosbollar så har jag alltid minst 3 msk kaffe i. bakade minst 2 gånger i veckan oxå eftersom jag var lite beroende av smaken. haha freak !

nej men sen är jag beroende av chips , musik och mina vänner och massa sånt. sånt som jag gör varje dag. fast chips äter jag inte varje dag, men iaf .. sånna saker !



blä ! haha ..


sån här sak !

dag 02 - ett beroende.
dag 03 - min favorit plats.
dag 04 - ett minne från när jag var mindre.
dag 05 - dagens outfit.
dag 06 - min förebild.
dag 07 - fyra bilder som gör mig glad.
dag 08 - min favorit frukt.
dag 09 - tio saker ni inte visste om mig.
dag 10 - mina favorit dagar på året.
dag 11 - två bild från när jag varit utomlands.
dag 12 - drömutseende.
dag 13 - en sak som jag gör varje dag.
dag 14 - älsklings plagg ur garderoben.
dag 15 - tre saker jag inte kan leva utan.
dag 16 - mina bästavänner.
dag 17 - favorit mat.
dag 18 - något/någon som jag saknar.
dag 19 - tre saker som jag har i mitt rum.
dag 20 - en dålig ovana.
dag 21 - bild som är tagen av mig.
dag 22 - vad jag vill bli när jag blir stor.
dag 23 - låtar som jag lyssnar på.
dag 24 - hur jag sminkar mig.
dag 25 - en bild på mig och mina kompisar.
dag 26 - en bild från när jag var liten.
dag 27 - favvo färg.
dag 28 - en hemlighet.
dag 29 - favvo film.
dag 30 - vad jag avskyr mest.
dag 31 - en ny desgin!


tänkte börja med en sån här sak för har haft lite bloggtorka på sista tiden ?! så nu kör vi. och vi börjar från dag 2, alltså idag. men skriver om det i ett annat inlägg senare idag, pusssssssssss <3

can't stop thinking of "the thing" !



hej på er!
har suttit vid datan nu i 3 timmar elr nåt. har inte orkat fixa mig elr nåt. haha, älskar lov ! men ska ta nåt och äta nu. min mage börjar kurra lite .. hah.

kyss!


onsdag!

hejsan <3

Vaknade ca 9.00 men gick upp och åt frulle vid 10 !
idag har jag bara slappat, varit ute med min cindy och bara tagit det lungt. sjukt skönt! nu ska jag ta en snabb dusch, och sen måla naglarna och sånt.




hemma , trött ooooch BILDBOMB!

hello mina läsare !

är super trött just nu, vet inte vrf för sov typ jätte mke i bilen påvägen hem, haha ! men vi var hemma ca 17.00.

vet ni att jag saknar redan sollerön lite, det är ett av mina favorit ställen i hela världen. både på sommarn och vintern, love to be there! jag vill dit i mars och åka mer skidor och liftar, och i påsk och massa gånger i sommar. jag ♥ sollerön.

men som ni vet har min familj, jag och fannybunny vart där i 5 dagar. men vi åkte skidor tre dagar, so nice. vi skämde ut oss totalt när vi ramlade i ankarliften några gånger, krockade i barnbacken osv. men det var jätte roligt !!



fanny och emma i bilen på vääääg.



godis <3



jag och emma. haha !



där fick man heta lovisa andersson ... hmm ?!



me !



jag & fanny. snygga skidor !



hah fin. jag och emma..





varm choklad ♥
har nog druckit ca 2st/dag !



underbar utsikt från toppstugan !
fast det är ett fönster emellan och mke dimma ♥



fina fanny <3
kolla bara ögonen !



haha , fan vad vi spela monopol <3





i liften =D bjuder =D





vi bjuder på den , i bilen on the way home !



emma , fanny och jag!



jag & fanny.
båda har flätor och underställ , hha!



fanny och emma !



det var soligt de två sista dagarna , love !







hha faild.
andra elr första gången vi ramla ur lifte ?! :DDD



vi och vår skidlärare !



fin snölykta elr vad det heter =D



again och emma o fanny !



sollerön ♥♥

mke bilder va ? finns mke mer men känner att jag inte orkar ladda upp de nu för är väldigt trött som sagt. hoppas era första dagar på sportlovet har vart lika roliga ! aah, puss och godnatt<3



RSS 2.0