du är den jag ser upp till, oavsett hur lång du är.

Tack för eran oinbjudande bloggning , emma och linda ! haha..... hur fan kommer ni på allt ? lite kul vare iaf, hahahahahaha.

ska som sagt på dans nu. och linda har varit här. innan vi gick hit gick vi t kiosken och åt glass och chips, hehe yes. thats true, måste sluta. du med linda :DD och emmak var oxå med och käkade glass och det dära. linda gick nyss t fia eftersom vi har match men jag kan ju inte va med, har ju dans så linda ska kolla på matchen som fia ska spela så hon gick nyss dit iaf.



linda & jag, igår !
men nu ska jag byta om, och sen kommer skjutsen snart !

men pussisar ! ♥


aobut my problem

hej !

nu sitter jag i mitt rum m emma och linda, ikväll är det dans :D
ska lägga på ett lager foundation innan så man ser bra ut.. den ligger ju här är redo för mig;) och sen så måste jag nog sätta i plattången nu, för mitt hår är lite vågigt...:S
idag känner jag inte för att kämpa så mkt för jag vill ju inte bli svettig och få lökringar.... som jag brukar ha... ska nog ta med en extra tröja i fall att...
jaag tar med datan me så jag kan blogga om det blir tråkigt...'
idag har jag ätit godis, chips, ostbågar, och sen så blev det lite kakor, och så en massa glass i stooooora lass klart ;)
känner att jag borde gå upp för jag gillar tjocka magar.... de är mjuka och de dallrar så gulligt när man går, är det nån som förstår mig?
nej men sen när jag kommer hem så ska jag prova lite kläder o se om nåttt har blivit för litet för de e ju ändå mitt mål!
jaaa........... ska kanske göra ett inlägg senare som lite tips hur man kan gå upp i vikt fort! ska nog dela med mig lite t er mina bloggläsare!
ehhhhhhhhhhhmmm, ja, emh emh, hihii, emh mmhm, emh jaha.. nu ska jag tvätta mig under armaarna och byta tröja så man är fräsh en liten stund innan svetten invarderar mina armhålor igen ... måste nog göra nått åt mitt svettproblem...:/ har någon av er haft nått liknande? och vad kan man göra ? ¨
har kollat på apoteket men mitt problem verkar vara rätt udda.. :s
men nu ska jag gå, ska gå på toa, måste bajsa,har varit lite dålig i magen de senaste dagarna .. har haft diarre hela dagen för glömde bort att sätta på mig blöjan imorse, asso det bara rinner!!!! som vatten :s
men vrf skriver jag det här? det är ju personligt, heh, men aja..... palla sudda.

och förresten! kanske nt hinner blogga något imorron, för direkt efter skolan så ska jag gå på min första balettlektion och sen direkt efter så ska jag på min första behandling..
för diarren ni vet?

aja nu kan jag inte hålla andan med rumphålet mer .. hejdå ♥


ungefär sådär ...




Nassse

hejsan bloggen (:

första dagen i skolan var det idag. den var en rätt bra dag, för man har ju en liten håltimme efter första lektionen så det är rätt nice, inte för att vi brukar göra så mke då men ah.

men efter skolan var jag med linda hemma hos henne, vi gjorde inte så mke. åt värsta goda tacos saken iaf. sen var inne på datan och sådära. sen skulle vi baka men hon skulle på konst och då skjutsade de mig t stan och då gick jag t mammas jobb. sen åkte vi och handlade middag och nu är jag hemma. ska snart äta, sen ut och springa med mamma, om jag orkar vill säga ..

om ni undrar vem nasse är så menar jag liiinda, hihi!



en bild från stan igår.
natali, emmaw, jag och emmak !


your amazing

hej på er..

har vart på träning, och precis dushat. men på träningen fick de som sprungit 3 km två gånger under påsklovet en belöning och det vart choklad. så jag fick, eftersom jag har gjort det. hihi ! så åt den hemma medans jag kollade på desperate housewives, so gooooood :D

men nu ska jag ta och lägga mig. skola i morgon ;(
puss ♥





stan

tjenare !!

hann inte blogga i morse för jag skulle ner på stan med sandra, fanny, linda, amargi, emmak, emmaw, natali och amanda. men lix jag åkte buss dit med fanny, emmaw och emmak på slutet. sen möts man ju där och så. var jätte roligt !! :D tyvärr, så ligger mitt bankomatkort kvar i min jacka i mitt skåp i skolan så alla måste bjuda mig på saker hela tiden, hehe. men de får ju självklart tbx......

vi hade värsta catfighten, fanny och jag. haha men det var som sagt askul där. men sen vart man trött och då tog vi bussen hem. på bussen hände lite saker oxå, HAHA !!

men nu håller jag på att installera ett sims prylpaket, som vi köpte idag. utomhus så ah det blir niceit. eftersom sims är såååå kul , hihi.



hehe, bild från teneriffa. ella och jag !


bildbomb



haha. cindy vart så rolig så var tvungen att lägga upp den bilden !





när vi kom fram gick emma och jag en promix med cesar och cindy.





emma :D













ni kke undrar vrf rasmus inte är med på bilderna ?
han var och spelade golf med pappa, men vi gick ner hit en annan dag.
alltså alla fyra och hoppade på bryggan.
men då tog vi bilder med eves iphone, kke kan få de nån gång.





påskmiddag och jag bjuder på den (: haha !



PÅSKÄGG :D





+ fick lite pengar från mormor&morfar och farmor. Tack !



målade självklart ägg... hehe !



efter några rullningar ....... ;(





vi åt ju tårta eftersom moster fyllde år. grattis :D











bjuder (:






sollerön in my ♥

tjaaa bloggen. nu är jag hemma. har ni sett att fina natali har bloggat ? omg, såg de där inlägget när du ramlade. stackarn ! krya sötnos :)

men jag har som sagt varit i sollerön. när man ska åka hem vill man alltid stanna en vecka till eller så. så ah, lite surt äre att vara hemma , som vanligt. men jag har iaf haft en kanon helg. amazing, ! på själva påskafton gjorde evelina, emma och jag skattkartor till de vuxna och vi gjorde påskägg till de. sen gjorde vi "barn" till varandra oxå, eftersom de vuxna var så lata.... haha ne men ah. sen kom mormor och morfar dit och det var bara mamma och pappa som visste. men de skulle iaf överraska moster som fyller år idag, fast vi firade henne igår.

och jag tror nog jag har blivit lite brunare, för har solat ganska mke. eller kke en timme per dag ? men det var sjukt nice där. sen lekte vi på bryggan, shiet det var fett kallt i vattnet.....

men evelina, rasmus och moster åkte hem igår så vi var lix själva på kvällen och då cyklade jag och emma runt och då följde typ två killar efter oss hela tiden. och det var innan oxå. när vi spelade minigolf stod de där vid cyklarna och gjorde inte ett skit och sen när vi åkte linbana satte de sig på en trappa och ah. sen cyklade vi förbi de och de bah hej, vi bah tja ! haha.



haha, jag bjuder på den fiiina bilden.
i bilen på väg t sollerön. haha, cindy blir så jävla löjlig då och typ bara vill sitta i knät.

och jag saknar redan farmor och farmors hund cecars !
lägger upp fler bilder sen, ska ut och springa nu.

brunnsäng

tjena,

nu ska ni få veta hur min dag har varit, jo de började med att jag åkte ner till stan och träffa fanny,fia och linda.
sen åkte vi med cyklarna till brunnsäng, jag och fia fick skjutsa varandra o herre vilken seg cykel, hah.
men när vi var hos linda så fick jag låna ett par shorts och en cykel, men när vi skulle ner till stranden så fastnade typ en grej i hjulet, alltså nån väska va i baksätet så jag åkte ner i en kulle där de va skit taggigt med grejer, och jag börja blöda på låren, speciellt den vänstra, och stackars lindas mamma som kom och hämta upp mig och tog bort blodet med vatten och sånt.. tack mamma marie :D♥
och sen fick jag skjuts hem av lindas mamma som e så söt.
aja tack för den korta dagen tjejer ni är bäst ♥

btw; känsliga tittare bör ej att titta !





jaa stackars mig ..

men nu sitter kussen här brevid mig och vi ska sola nu byee.

/natali

dagens outfit


så här ser jag ut idag då.

t-shirt - hm
linne - bikbok
tajts - hm
och tog på mig jeansjackan för att outfiten var tråkig, men jeansjackan är från hm.

ska nu dra och köpa bussbiljett, jag vet inte heller om de här blir de sista inläget för idag, det beror om lovisa har kommit hem, men vi syns kanske ♥

/ nataaalii

fia och linda

hejhej,

har joggat klart med min kompis, skönt att jogga ute i de fina vädret !
nu håller jag iaf på med att fixa mig för att jag ska träffa linda och fia, kuuul :)
lägger senare in dagens outfit om jag hinner !

jag och linda ♥           jag och fia ♥

/ nataaaliii

justin bieber ♥

hellu, natali här igen då.

sitter här oss lyssnar på justin bieber, asså det finns inte en enda dag jag inte lyssnar på hans låtar !, och jag menar allvar.
men iaf dagen har ju bara nästan tillbringat ute i solen, men det är ju bra va, har fått färg oxå.
de blir att sitta lite till vid datorn och sen slänger jag mig i soffan och tittar på tv med lite chips.
ska iaf ut och springa med en kompis imorgon så.. (a)

slänger upp en bild på min älskling ♥


natali gästbloggar !

tjenaare lovisas läsare !

jag heter natali dolbani och går i lovisas fotbollslag och tänkte gästblogga åt henne, så tänkte att de kanske skulle vara roligare för er att läsa nåt medans lovisa är i sollerön och har de roligt.
hon åker hem imorgon om någon undrar.
och varför jag just gästbloggar idag är för att jag nyss satt ute och sola i balkongen och kom på att lovisa är i sollerön, och de kanske vore snällt om jag gästblogga, inte mitt fel utan lovisas för hon inte sa nåt (aa
nejmen, ifrån ämnet, ni kanske vill veta hur min dag har varit ..?
morgonen började iaf med att jag gick upp och satte mig vid datorn och sen stack ut med en kompis och sola, asså så skönt !
och sen kom jag hem igen för att vi skulle äta hos min mormor och morfar för att de är våran påsk idag, så glad påsk, hehehe.
nejmen nu måste jag sluta skriva, vi hööörs senare, ska ut igen och sola nu byee ♥


här är jag då :)

sollerön



hey sunshines !

idag ska jag åka till sollerön. ska nämligen fira påsken där med mina kusiner, farmor osv. kommer bli så grymt roligt , har längtat hela veckan typ. men nu sitter jag på mitt rum och har precis ätit frukost. ska snart ta en dusch och sen blire väl att packapackapacka. kommer hem på måndag, har faktikst ingen aning om det blir någon update. eller jo, för vi har en data där. jaja, vi får se !

puss ♥


godnatt





nytt



linne, 99 kr från h&m



klänning från h&m. vad kostade den ?

PLUS ... en svart magtröja från h&m som kostade 79 kr !
hehe, shoppade bara på h&m märkte jag nu, hha. yes. nu ska jag ta och fixa mig för sängen ! pusspåer ♥

R.I.P steffi/kim ♥

ja... jag åkte iväg med mamma och min kanin kim t animalen nyss. vi har ju som sagt åtta kaniner. och de som är könsmogna är bara honor, därför kan vi inte ha en hane för det är för riskabelt. vi vill verkligen inte ha mer bunnies, men mest vart det mamma som bestämde att lilla kim skulle dö. han somnade iaf in av en spruta och nej jag var inte med för jag bölade som in i helvete redan i bilen på väg dit så ah. det skulle bara bli jobbigt, och jag sa hejdå hur många gånger som helst innan. så jävla jobbigt när man måste göra såhär asso ! menmen, och varför skriver jag steffi/kim ? jo först trodde vi ju att det var en hona men det var visst en hane, hehe. så vi döpte om den då till kim. men jag har alltid sagt steffi till han, för han passar lix i det så det känns bra på nåt sätt.

nu ligger han i en låda iaf och vi ska snart gräva ner lådan på tomten, där ligger redan fyra kaniner som oxå e döda. hemskt det låter men ja.... ;(





en liten steffi ♥


huvudstaden

tja !

idag har jag ju som sagt vart i stockholm med fanny, emma, emma, linda och fia. vi gick nog mest runt i butiker. och sen åt vi i kungshallen, tar alltid kycklingfile med pommes och beanesiesås, haha. fick jätte ont i magen efter för det är typ as stora portioner. haha !

men sen köpte vi jordgubbar och mjukglass och satt vid kungsträdgården och myste, riktigt nice fast det var typ ingen sol... och ah, sen gick vi lite längre bort osv. köpte en klänning, linne och en magtröja.

men sen ska vi ju på tåget på väg hem och då ser vi sarah tjulander gå där och hon var med en tjej som går i vår skola, haha så det var lite pinsamt men vi gick iaf till de och tog en bild. hihi !

men nu kommer bilder från idag :D



emma, fia & jag !



emmas mjukglassAR , haha ne men fias, emmas och min :D



fia, jag & fanny.



haha linda :)



emma !





fia, emma , linda och jag !

hha , var en toppen dag. men laddar upp fler bilder senare. måste åka, berättar sen vart jag ska , kommer bölaaaa ;(
hejdå !

daaaaaaaaaaaaah

nejnej, min syster loggade tydligen in på min blogg eller så glömde jag att logga ut ? ja, så var det... alltså inte jag som har skrivit det eftersom dah, vi båda vet att jag är snyggast ? haha.......................................... skämta men ah så så ligger det alltså till.. hehe.

jag pratar om inlägget nedanför det här inlägget. haha :D



HON E EN STOOOOOOOOR TÖNT -.-''''''''''''

SISTER ♥

min syster är bäst i hela värden!
jag beundrar henne, hon är assnygg! hon är bäst bäst bäst.
Jag älskar henne över hela mitt f'cking hjärta! jag önskade att jag hade hennes utseende, asso jag är ju lik henne, twins dah. men hon är absolut den finaste!

I LOVE U MY BEST SISTER IN THE HOLE WORLD!


stan

japp, vi fick typ springa till bussen ! alltså emma och jag, sen mötte vi mamma vid bikbok och där köpte jag ett par jeans och ett rosa linne, bilder !
men vi hann inte vara där länge, för det var bara det vi skulle köpa lix men sen köpte jag hem en sallad och emma sushi. euw, kanske de tre första gångerna jag åt det var det gott men nu kan jag inte äta det för ah, såååå äckligt !! haha.





500 kr från bikbok iaf, skjut snygga !



rosa baslinne , bikbok.

har precis checkat desperate housewifes med mami och syster. haha, det är jätte bra ! ellerhur ? ah, det gillar vi men hörs kanske senare. pusspåer ♥


sofia, linda och fanny

yes, de kom och våldgästa vårat hus.. haha !! men nej, jag och emmaw har iaf städat alla fyra kaninburarna. vi har lix 8 kaniner, för nu har polly och dessie kommit hit igen, aawi ♥ så nu känns det awesome , har ni haft den känslan nån gång ? haha skojja .... eller gjorde jag ?! hmm...

okej ne, men vi var med bunnies, hoppade studsmatta, spela sims och lekte fångarna på fortet. ah, fråga inte men det är typ en sak man gör hemma hos , haha. det var tyyyp liite misslyckat. menmen, kul vare och nu har alla gått hem men fia och linda kanske skulle komma tbx.

ÄNDRADE PLANER !!
stan med emmaw nu :D haha pusspuss ♥



ni får en sommarbild på kenza , hehe.

morning !

hur mår mina läsare idag då ? :D
själv mår man rätt bra, är fett trött men ska snart ta och äta lite frukost. idag ska jag SOLA på våran studsmatta, städa kaninburarna (måste) och sen spela sims typ. haha ah, fett slappardag men sen ikväll ska vi kanske sova hos linda men det beror på om vi får plats i bilen för i morgon blire stockholm som sagt !!





ska sova..

Ja, ni kanske såg inlägget nedan som linda och amargi gjorde, cred till de ! vet ni vad jag gjorde nyss ? jag städade mitt rum, wiieh. nu ser man golvet igen ! ni kan inte förstå hur äckligt det var innan, jag hade typ över 100 kläder på golvet som låg och skräpade och samlade damm, även nytvättade kläder. Skärpning Lovisa ! haha.

nej nu ska jag ta och sova. i morgon ska jag sova hos linda på kvällen med några för på onsdag ska vi t stockholm. great, ellerhur ? ska köpa magtröjor och aah. det är det enda jag vet en så länge. på dagen skulle jag kanske vara med nån men vi får se hur det blir med det sen.


kenza är den vackraste tjejen på hela jorden !
kommer lägga upp massa bilder på henne som är fina i ett inlägg, i morgon.

GODNATT ♥♥

l.a.f.f.e.l, glassbilen !!

idag har jag varit med linda,amargi,fanny,fia o emma!

eller linda och amargi kom på eftermiddagen med fia sen kom fanny också.
vi stannade glassbilen och köpte glass ! de va gott! vi räkna ut att man skulle äta 6 glassar var.. de var 46 glassar i paketet..hehe..  men ingen orkade äta alla ;) eller amargi orkade alla ..
sen hopppade vi stutsmatta och körde svettigostmacka o sånt. nu är vi inne och och töntarna spelar sims (emma lovisa fanny) de är alltså linda som skiver.. o amargi lite ;)






STUDSMATTA

nu ska jag ta och hoppa studsmatta med kusinerna. hörs ♥
gillar ni designen , btw?
ska fixa mer med färgerna osv senare !!


jag är med i veckans blogg

Jag är med i veckans blogg på bloggen sarahtjulander.blogg.se ! Tryck här för att komma t bloggen !


godmorgon

godmorgon på er söta bloggläsare ♥ ... iaf de flesta !

men vaknade vid 9 idag. tidigt va ? idag ska jag kanske ner på stan och handla en grej. sen på kvällen hoppas jag att eve och rasmus kommer eller vi går till de. sen blir det väl vara med kaninerna, sola och typ fixa poolen. den är ju full med löv och värsta isflaket i. så ska hacka lite is så det går att bada fortfare. haha !



bild på poolen förra sommaren ! :D


this feeling now
















big love to summer !

varmt !

härlig dag va ??? var med emmaw, emmak och fanny. vi var med bunnies, gick t kiosken o köpte glass sen har vi hoppat studsmatta oxå och vi har nördat sims. och vi har gått i shorts och linne ! awesome :D

laddar upp lite bilder från idag !



hade på mig det idag. har klippt en vanlig randig tröja från gina som en magtröja, så snyggt med att visa magen lite. eller hur ?



söööööta tjej ♥



haha roliga tjejer :D





emma & me !



emma & fanny :)



cocco (vet inte könen men ändå) ♥



cicci ♥



chloe ♥



cappe ♥
so cute och visst var namnet fint ?

yesbox. nu ska jag spela lite sims , det är ju roligt. eller vid vissa perioder äre kul som nu ! haha puss.

Godmorgon

ah, jag vaknade klockan 12 idag. lyckat, haha ne men somnade vid 3 igår för fannys familj var ju här. det var jätte roligt, vi satt vid sims nästan hela tiden och ah vid de andra datorerna oxå. kul.



emma, jag, fanny. var helt ofixad, inge smink och blablabla. hade ju duschat precis innan efter träningen ju.



men idag så kmr emmak hit !! :D hon måste bara vänta på sega jag , håller på att platta håret nu. ah, men vi hörs senare !

Påsklov !

Hej på er !

Nu kommer jag börja blogga. men jag kommer skita i hur många besökare jag har, eller lite roligt äre ju att ha många men tänker mest skriva vad jag gör på dagarna för det vill jag liksom läsa när jag blir större. Förstår ni ? Fett kul att kolla tbx på sin gamla blogg och se massa bilder och texter, så kommer mest blogga om min vardag och så ;)

I torsdag var jag i skolan sen på stan med emma, ida, och linda. Åt årets första mjukglass :D



sen i fredags var jag oxå på stan med linda, emmaw och fia. men inte så länge för sen åkte vi hem t ph och gick till fanny som slingade idas hår. sen slingade ida och linda mitt hår. så det är jätte blont nu ! kommer nog komma upp en bild på mitt hår senare. men vart nöjd iaf, nästa gång ska jag förga utväxten.



idag har jag vart med fanny och emmaw här hemma. vi åkte och köpte frön, morötter, salad, gräslök och blommor. Sen har vi gjort som ett litet trädgårds land, det kommer bli jätte bra! :D
Sen har vi varit ute med kaninerna och varit på lite andra ställen.
Senare hade vi träning, var kul men jätte jobbigt för det var varmt. Nu ikväll kommer fanny och hennes familj, eller fanny har redan kommit :D

talk to u later !

Förlåt !
ska blogga om allt som jag har gjort de här dagarna som jag har inte bloggat. Det har vart helt amazing, jag har bla fått kaninungar helt oväntat ! så ah. berättar mer om det när jag får mer tid !

för nu ska jag ta och sova och drömma lite om justin bieber ♥♥



bjuder på en bild från i fredags när vi var på stan.
emmaw, fia, linda, jag, ida, amargi & ellen !
och becka som e den braiga fotografen !! ;))))

puss på er !<3


Godnatt



är det inte lite coolt ? han/hon ritar av kissie. (vet inte om dt e en tjej elr kille) men iaf har kollat på criminal minds, var asbra sen gick vi ut med hunderna och nu ska jag sova. godnatt ♥

i will stay

tjaa !

har precis ätit middag, vart fläskfilé tror jag, har inte riktigt koll på vad det heter, beanesås och makaroner. bara jag som hatar makaroner, det smakar ingenting! ne, fy och blä säger jag bara.
men sen godaste salladen till. fetaost, avocado, gurka, tomat och lök ! mmmmuuums ! :D men MÅSTE städa mitt rum nu. jag är verkligen dålig på att lägga in kläder i garderoben och blablabla. åh, kan inte nån komma och städa til mig. 500 kr ? HAHA ..

och dansen vart inställd, åh. såg verkligen fram emot det eftersom jag missade förra :(



i miss .............


figo kom idag =D

hejsan söta läsare !

idag har jag vart i skolan as usual, stavas det så ? hehe. på torsdagar har vi ju bara 4 lektioner, asskönt. och i morse kom figo hit, söötisen! så jag ska snart ta en promenad med han och cindy. kul ju !

kl 7 ska jag på dans :d


greys anotomy

greys anotmy och naturgodis NU ! :D




cesar ♥





fina cesar ! ♥

idag när jag kom hem efter skolan så kom farmor hit med sin nya hund, cesar ! hur söööööt .. den slickar hela tiden och e jätte busig + cindy och han går ihop jätte bra ! :D

haha, trodde det var en långhårig chicuha först men ne, hade lite fel. tibbe och nån till ras var det, kommer inte ihåg. men söt va?

har precis kommit hem, har vart och handlat med mamma för det var verkligen tomt i kylskåpet -.- men iaf, har oxå vart på samtal med min mentor och mamma. allt var bra, orkar inte riktigt förklara men når målen i alla ämnen fast syslöjd är tveksamt, hatar det ämnet rent ut sagt !

pussss så länge.

brownie


iinte så brun på den här bilden då, var första dagen...

har feta ont i magen just nu. hade oxå det i skolan, tror att det är för jag inte är van vid skolmaten.. har ju ätit bufé hela veckan. haha ne men kan oxå bero på att jag åt upp en hel toblerone nyss. men skitsamma !

ganska onödigt inlägg, hehe. men just nu chattar jag med linda. hon e feg för hon vågar inte stoppa fötterna bland massa fiskar som jag gjorde i teneriffa. men det är oxå synd om tjejen för hon har en blödning i foten och kommer inte t skolan. så vi säger krya på till henne nu !

men puss så länge <3

i'm back!

hello sweden !

riktigt deppigt att komma tbx till kalla sverige men men, lite varmare har iaf blivit här. idag var jag i skolan och det var såklart jätte kul att se alla kompisar, men linda var inte där :( men iaf, sista lektionen var data för första gången, det var kul.

men ska blogga om teneriffa och lägga upp bilder snart ! min kamera laddade ur på flygplanet satt eh måste ladda den först.

puss !♥

RSS 2.0